Αποκριάτικη γιορτή στην αγορά λόγω του τριήμερου της Κ. Δευτέρας

 Αποκριάτικη γιορτή στην αγορά λόγω του τριήμερου της Κ. Δευτέρας

Μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη χθεσινή 15η Αλφαβητοπαρέλαση, η πόλη της Καβάλας βάζει τα δυνατά της προκειμένου να μπει δυνατά στο κλίμα της κίνησης του τριήμερου της Καθαράς Δευτέρας. Δύο σύλλογοι, ο Εμπορικός και των Καφεζυθοπωλών, οργανώνουν εκδηλώσεις την προσεχή Παρασκευή και το προσεχές Σάββατο στο κέντρο της πόλης.

Βασικός στόχος τους είναι να τονωθεί η τοπική οικονομία, η οποία συνεχίζει να περνά δύσκολες Χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες. Ειδικότερα οι εκπτώσεις στα μαγαζιά και οι εκδηλώσεις στους πεζόδρομους και στις πλατείες στόχο έχουν και αυτούς που λόγω τριήμερου θα βρίσκονται στην πόλη μας. Επιδίωξη είναι να μείνουν στην Καβάλα όσο γίνεται περισσότερο, να ξοδέψουν και να διασκεδάσουν εδώ άσχετα αν τελικός τους προορισμός θα είναι άλλος. Π.χ. η πόλη της Ξάνθης.

Από το Σάββατο βγήκε στον αέρα η σχετική καμπάνια, η οποία είναι ηλεκτρονική. Το περιεχόμενο της αναφέρει ότι: «Η αγορά της Καβάλας γιορτάζει! Εκπτώσεις, μπάντες και καλλιτέχνες του δρόμου και party μασκέ σε διάφορα καταστήματα της πόλης! Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Φεβρουαρίου η αγορά της Καβάλας μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού».

Η προσπάθεια των δύο συλλόγων έχει τη διακριτική στήριξη του Δήμου Καβάλας. Και μεμονωμένοι επαγγελματίες (ειδικά της εστίας) πιστεύουν στην υλοποίηση του σχεδίου, το οποίο κακά τα ψέματα θα κριθεί στις μεγάλες εκπτώσεις (άνω του 50%) που υπόσχονται τα εμπορικά μαγαζιά.

Διαβάστε επίσης