• 18 Μαΐου 2024,

Αποκτά πλέον το δικό της κοινό η Κωνσταντίνα και βλέπει τελικό

 Αποκτά πλέον το δικό της κοινό η Κωνσταντίνα και βλέπει τελικό

Αν και έχουν περάσει μερικά μόνο 24ωρα απο την είσοδο της Σπυροπούλου στο παιχνίδι επιβίωσης το κορίτσι – γατούλα φαίνεται να αποκτά το δικό της τηλεοπτικό κοινό και να είναι σήμερα το Νο1 φαβορί για τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού που θα γίνει μετά απο μερικούς μήνες.

Μπορεί το SURVIVOR No2  να μην πηγαίνει και τόσο καλά όσο αφορά την τηλεθέαση σε σχέση μάλιστα με το περσυνό που είχε καταλήξει να είναι τηλεοπτικό φαινόμενο αλλά η Κωνσταντίνα σκίζει και υπάρχουν άνθρωποι που κάθονται απέναντι απο τις τηλεοράσεις τους μόνο και για πάρτι της.

Και μιλάμε για ένα κορίτσι που έχει σοβαρές αδυναμίες όσο αφορά την απόδωση της στα αγωνίσματα τα οποία θα έλεγα οτι κερδίζει περισσότερο απο τύχη και οχι ικανότητα.

Αυτή και η Χατζίδου είναι οι πιο αδύναμοι παίκτες απο την ομάδα των διάσημων.

Οσο αφορά γενικότερα την τύχη του συγκεκριμένου παιχνιδιού δεν νομίζω οτι θα φτάσει στα νούμερα τα περσυνά και θα κυμανθεί σίγουρα σε χαμηλότερα επίπεδα.

Το θέμα είναι αυτή η πτώση να μην επηρεάσει την εξέλίξη του παιχνιδιού αφού καταλαβαίνετε και εσείς , και είναι και λογικό όταν ένα άλογο δεν τραβάει να το το αποσύρουν γρήγορα απο τους αγώνες.

Αν ο Τούρκος παραγωγός διαπιστώσει οτι το παιχνίδι δεν πουλάει θα αρχίσει να ρίχνει το μπάτζετ και να κόβει απο έπαθλα και χάπενιγκ που κάνανε πέρσυ απο κάποιο σημείο και μετά την μεγάλη διαφορά.

Εγώ επιμένω για άλλη μια φορά οτι φέτος η επιλογή των παικτών τόσο για την ομάδα των διάσημων όσο και για την ομάδα των μαχητών είναι πολύ αδιάφορη με παίκτες που εκτός απο κοιλιακούς δεν έχουν να δώσουν τίποτα άλλο στο τηλεοπτικό κοινό.

Υπο αυτές τις συνθήκες η Σπυροπούλου είναι το μεγάλο φαβορί για τον τελικό.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα επόμενα 24ωρα ο καιρός θα είναι τόσο γλυκός που αρκετοί είναι αυτοί που τολμούν να μιλήσουν  για ένα μικρό καλοκαιράκι μέσα στον χειμώνα.

Μακάρι γιατί δεν είμαστε για πολλά ζόρια.

Τουλάχιστον φέτος να περάσουμε έναν χειμώνα ήπιο γιατί απο πέρσι έχει φοβηθεί το μάτι μας.

 

Και ενώ η κυβνέρνηση είναι έτοιμη να κλείσει άλλη μια αξιολόγηση τα μηνύματα που έρχονται απο τις Βρυξέλες κάνουν λόγο για μείωση του χρέους του ελληνικού μέσα στο 2018 και πολυ πιθανό μετά το τέλος και του 3ου προγράμματος τον Αύγουστο.

Κάπου προς τα εκεί θα πρέπει να περιμένουμε και μια σοβαρή χαλάρωση ή ακόμα και ολική άρση των capital controls αφού όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ποτέ δυνατόν να είμαστε με capital controls απο την μια και εκτός προγράμματος απο την άλλη.

Μάλλον η άρση τους θα προηγηθεί του τέλους του προγράμματος που θα είναι και η τελευταία πράξη μιας ιστορίας που μας κρατά σε εγρήγορση απο το 2010 και μετά.

 

Χθες των τριών Ιεραρχών τα παιδιά μείνανε σπίτι αφού η μέρα αυτή είναι σχολική αργία.

Στα δικά μας τα χρόνια σηκωνόμασταν κανονικά το πρωί και πηγαίναμε εκκλησία, όλο το σχολείο , νηστικοί για να κοινωνήσουμε.

Καθόμασταν μπροστά πρώτη γραμμή τρώγαμε τα λιβάνια του παπά  στη μάπα και κάποια στιγμή τα βλέπαμε όλα γκρί.

Πέφταμε ξεροί και μας βγάζανε έξω καροτσάκι για να πάρουμε αέρα.

Παλιές ιστορίες.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πέσεις αν είχες πάει εκκλησία χωρίς να έχει βάλει κάτι στο στόμα σου.

 

Και μια και μιλήσαμε  για γκρι να σας πω οτι μέσα στον Φλεβάρη θα έχουμε το τρίτο μέρος της  ταινίας οι 30 αποχρώσεις του γκρι που γίνονται τριλογία όπως για παράδειγμα ο άρχοντας των δαχτυλιδιών,

μόνο που στην συγκεκριμένη ταινία πρωταγωνιστούν όχι τα δαχτυλίδια αλλά οι κυλότες.

Συνήθως και στην Ελλάδα η συγκεκριμένη ταινία κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που είναι η μέρα των ερωτευμένων και η αίθουσα του κινηματογράφου γεμίζει απο ερωτευμένα ζευγαράκια.

 

Έχω την εντύπωση οτι το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι, αν οχι το τελευταίο, σίγουρα απο τα τελευταία για κοπές πιτών.

Ετσι και αλλιώς πρέπει να αφήσουμε τις πίτες και να ξεκινήσουμε με τα μασκέ τα πάρτυ.

Εκτός και αν οι σύλλογοι που έχουν απομείνει και δεν έχουν κόψει πίτα κάνουν τα δύο σε ένα.

Και μασκέ πάρτυ και κοπή πίτας.Δεν είναι άσχημη ιδέα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε καλή διάθεση γιατί είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε να έχουμε καλή ψυχολογία.

Ιδαίτερα για όλους εμάς που είμαστε παίκτες ψυχολογίας.

Εχουμε επιλέξει.και αυτό δεν αλλάζει , να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

Είμαστε σίγουροι οτι τα καλύτερα είναι μπροστά μας όπως είμαστε σίγουροι οτι υπάρχει μόνο το παρακάτω.

Πάμε παρακάτω λοιπόν με οτι αυτό συνεπάγεται.

Καλή σας ημέρα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης