• 18 Μαΐου 2024,

Απολογισμός και σχολιασμός του θέματος Βασίλη Βασιλικού

 Απολογισμός και σχολιασμός του θέματος Βασίλη Βασιλικού

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Καβάλας κ. Λεωνίδας Παππάς μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής στο πλαίσιο ενός απολογισμού των γεγονότων των προηγούμενων ημερών, περί του ζητήματος που ανέκυψε με τον Βασίλη Βασιλικό.

Ρωτήθηκε και εξέφρασε την άποψή του γενικότερα για την ονοματοδοσία κτιρίων στην πόλη της Καβάλας αλλά και τη συζήτηση μεταξύ δικηγόρων δημοτικών συμβούλων για την ελεύθερη στάθμευση στο χώρο της Ροδόπης.

Κατ’ αρχήν ο Λεωνίδας Παππάς μίλησε για το θέμα Βασίλη Βασιλικού σε σχέση με την απόφαση που έλαβε την περασμένη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο.

Είπε: «Πετύχαμε το αυτονόητο, αποφύγαμε το παράδοξο. Καταφέραμε να αποφύγουμε ένα ρεζιλίκι για την Καβάλα.

Το καταφέραμε μέσω συνεννόησης και αμοιβαίων υποχωρήσεων. Κατά τη γνώμη μου σωστά αποσύρθηκε το θέμα Βασιλικού από τη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου. Θέλω να πω ότι η διαδικασία της ονοματοδοσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης δεν έχει κανένα πρόβλημα. Όλα έγιναν νόμιμα».

Σε σχέση με τα ονόματα που παίρνουν κτίρια στην πόλη της Καβάλας ο Λεωνίδας Παππάς τονίζει ότι πρέπει να ανοίξει τώρα μία συζήτηση για αυτούς που πρέπει να τιμηθούν. Για το Λευτέρη Αθανασιάδη είπε ότι πρέπει να τιμηθεί με σπουδαίο τρόπο.

Για την επιτροπή δημοτικών συμβούλων – δικηγόρων που ασχολούνται με το ενδεχόμενο ελεύθερης στάθμευσης στο χώρο της Ροδόπης σχολίασε:

«Στην επιτροπή και στις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα υπάρχει μία ομοθυμία και μία ομοψυχία. Ψάχνουμε για το ενδεχόμενο ελεύθερης στάθμευσης στη Ροδόπη κάτι που αν επιτευχθεί θα είναι προσωρινό. Θα αφορά το μεσοδιάστημα μέχρι να λυθεί το πρόβλημα οριστικά με τη γνωστή διαδικασία της τροπολογίας».

Διαβάστε επίσης