Απομακρύνεται ο εξοπλισμός των παραλιών

 Απομακρύνεται ο εξοπλισμός των παραλιών

Από τις προηγούμενες ημέρες άρχισε οι εργασίες του δήμου Καβάλας σε όλες σχεδόν τις παραλίες, προκειμένου να απομακρυνθεί ο καλοκαιρινός εξοπλισμός. Αφορμή ήταν η αλλαγή του καιρού και η πτώση της θερμοκρασίας, κάτι ου σημαίνει ότι από σήμερα οι παραλίες θα αδειάσουν, αφού το φθινόπωρο είναι πια προ των πυλών.

Οι εργασίες απομάκρυνσης κυρίως των ομπρελών, καρεκλών και πινακίδων, άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα από την ακτή Περιγιαλίου. Χθες ήταν η σειρά της ακτής Ραψάνη, ενώ σήμερα οι δημοτικοί υπάλληλοι θα εργαστούν στην ακτή Καλαμίτσα. Επειδή χθες ο καιρός ήταν εξαιρετικός, οι δημοτικοί υπάλληλοι απομάκρυναν όλο τον εξοπλισμό από την ακτή Ραψάνης, έστω κι αν στην παραλία βρισκόταν πολλοί λουόμενοι. Ωστόσο η ΕΜΥ προβλέπει εντελώς διαφορετικό σκηνικό για τον καιρό από σήμερα.

Όπως επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, ο εξοπλισμός των παραλιών συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών μηχανισμών για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, θα απομακρυνθεί και θα αποθηκευθεί, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί εκ νέου την άνοιξη του επόμενου έτους.

Διαβάστε επίσης