• 3 Μαΐου 2024,

Απομακρύνονται τα panel και από στέγαστρο Καλατράβα θα μείνει το Τράβα!

 Απομακρύνονται τα panel και από στέγαστρο Καλατράβα θα μείνει το Τράβα!

Με την καθιερωμένη  Κυριακάτικη ανάρτηση του στο FB ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει γνωστό ότι το ΟΑΚΑ θα ανοίξει και πάλι αφού πρώτα απομακρυνθούν τα πάνελ από την στέγη Καλατράβα.

Από Καλατράβα θα μείνει δηλαδή μόνο το ΤΡΑΒΑ.

Το άνοιγμα του ΟΑΚΑ χρονικά τοποθετείται προς τα μέσα Μαρτίου ή το αργότερο τέλη Απριλίου.

Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει είναι τι σημαίνει η απομάκρυνση των πάνελ από το στέγαστρο και κυρίως ποια θα είναι η εικόνα του μετά από αυτή την παρέμβαση.

Προφανώς θα μείνει μόνο η βάση  χωρίς το στέγαστρο.

Είναι και αυτή μία λύση και ίσως η καλύτερη προκειμένου να ανοίξουν και πάλι οι πύλες του γηπέδου το γρηγορότερο δυνατόν.

 

Στην ίδια ανάρτηση ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να «ξύσει τον πάτο του βαρελιού» για την μεγαλύτερη δυνατή οικονομική ενίσχυση των αγροτών.

Αυτή η δήλωση να σας πω την αλήθεια ότι μας προβληματίζει αφού κατά μία έννοια μας προετοιμάζει για όχι και τόσο μεγάλες παροχές και σίγουρα όχι για αυτές που περιμένουν οι αγρότες.

 

Τελικά οι συναυλίες των Coldplay έστω και χωρίς πάνελ θα γίνουν κανονικά στο ΟΑΚΑ στις 8 &9 Ιουνίου 2024.

Σώθηκε τελικά η παρτίδα.

 

Ποιος μας λέει ότι ο τρίτος στην σειρά για φέτος  προπονητής του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει την τύχη των δύο προηγούμενων ;

Με την ευκολία που τους αλλάζει ο Μαρινάκης στο πρώτο στραβοπάτημα θα έχει φύγει.

Φανταζόμαστε ότι μαζί με το συμβόλαιο  συνεργασίας που υπογράφουν όλοι αυτοί οι προπονητές που έρχονται να δουλέψουν στον Ολυμπιακό  παίρνουν και ένα αεροπορικό εισιτήριο με ανοιχτή ημερομηνία.

 

Αυτή την εβδομάδα ανοίγουν και πάλι τα γήπεδα της Super League για τους φιλάθλους αφού θεωρητικά οι ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας έχουν συμμορφωθεί με τα νέα μέτρα που προϋποθέτουν και αυτό το άνοιγμα.

Η κυβέρνηση προειδοποιεί ότι σε όποια γήπεδα υπάρξουν κενά στην λήψη αυτών των μέτρων τα γήπεδα θα κλείνουν και πάλι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για να δούμε τι θα δούμε.

 

Η Κυριακή που μας πέρασε με το που άρχισε να βρέχει άρχισαν και τα τροχαία.

Δύο από αυτά στον δρόμο του Παληού και συγκεκριμένα στην ίδια στροφή , αυτή του Villa Romantica που έχει στείλει εκτός δρόμου όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολλά ΙΧ .

Κάποια στιγμή είχανε τοποθετηθεί στην άσφαλτο τα γνωστά  πορτοκαλί «γλωσσάκια»  που είχανε βελτιώσει την κατάσταση αλλά με τα έργα που γίνανε από διάφορους εργολάβους σταδιακά εξαφανίστηκαν.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης