• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Καβάλα 2004: Κοπή βασιλόπιτας σε εγκάρδιο κλίμα (φωτογραφίες)

 Καβάλα 2004: Κοπή βασιλόπιτας σε εγκάρδιο κλίμα (φωτογραφίες)

Το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου ο σύλλογος της Καβάλα 2004 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην ταβέρνα «Πρώτο Κατσίκι».

Το παρών έδωσαν από πλευράς Δήμου Καβάλας, ο νέος αντιδήμαρχος αθλητισμού, κ. Κώστας Χατζηαναστασίου και ο κ. Σάββας Σαλπιγκτής από πλευράς ΕΠΣ Καβάλας, οι οποίοι απεύθυναν και σχετικό χαιρετισμό.

Ο γενικός διευθυντής και προπονητής της ακαδημίας κ. Βεζυρίδης δήλωσε: “Ξεκινήσαμε φέτος μια καινούργια προσπάθεια προσπαθώντας να δημιουργήσουμε τμήματα για όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες πράγμα που όχι απλώς έγινε πράξη αλλά τα τμήματα μας όχι απλά συμπληρώθηκαν αλλά είναι και άκρως ανταγωνιστικά αφού πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας.

Και αν αυτό για πολλούς δεν έχει μεγάλη σημασία το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της χώρας, όπως ο ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός η ΑΕΚ και πρόσφατα ο ΟΦΗ για παιδιά της ακαδημίας μας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της ποιότητας της δουλειάς μας (άλλες μεταγραφές έχουν κλείσει άλλες είναι ακόμη στην διαδικασία των δοκιμών).

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που μας βοήθησαν στο να αναβαθμίσουμε την δουλειά μας αλλά ταυτόχρονα να το κάνουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους γονείς.

Τον κ. Ανανιάδη Σάκη και τον κ. Κουρτίδη Νίκο που με τις χορηγίες τους μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε δωρεάν όλο τον ιματισμό (στολή τσάντα μπουφάν φόρμες), τον γιατρό μας κ. Γκαλίτση που είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε.

Επίσης, τον Δήμο Καβάλας, τον κ. Παναγιώτη Αρσονιάδη για την παραχώρηση του Ενωσιακού γηπέδου για την προπόνηση και για αγώνες των μεγάλων τμημάτων μας καθώς επίσης και τους χώρους του γυμναστηρίου και της σάουνας και φυσικά όλους εσάς τους γονείς που από την πρώτη στιγμή εμπιστευθήκατε τα παιδιά σας σε εμάς».

Διαβάστε επίσης