Απομακρύνθηκε επικίνδυνο κιόσκι στον Προφήτη Ηλία

 Απομακρύνθηκε επικίνδυνο κιόσκι στον Προφήτη Ηλία

Παρουσία και του Δημάρχου δημοτικοί υπάλληλοι απομάκρυναν την Τρίτη επικίνδυνο ξύλινο κιόσκι που βρίσκονταν στον Προφήτη Ηλία, στο δρόμο προς τη Χωράφα (σημείο Κόντη). Αυτό έγερνε κι ήταν επικίνδυνο. Στη θέση του θα κατασκευαστεί νέο. Στο facebook του Δήμου Καβάλας υπήρξε την Τρίτη η ακόλουθη ανάρτηση:  Στη συνοικία του Προφήτη Ηλία βρέθηκε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριαδης, προκειμένου να επιθεωρήσει εκ του σύνεγγυς τις εργασίες κατεδάφισης του ξύλινου κιόσκι που υπήρχε στην περιοχή. Κατόπιν σχετικού αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωραφας, οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Καβάλας θα κατασκευάσουν σύντομα ένα καινούριο κιόσκι, το οποίο θα εξυπηρετεί και τις ανάγκες των οδηγών ΤΑΞΙ που διατηρούν την πιάτσα τους στο συγκεκριμένο σημείο.

* Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας, Κυριάκος Σταυρίδης και ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πράσινου, Κώστας Δουκίδης, επισκέφθηκαν την Τέταρτη 9 Οκτωβρίου την πλατεία Αγίου Νικολάου, για να επιβλέψουν την επιχείρηση αποξήλωσης ενός φοίνικα, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, είχε καταστραφεί το ριζικό του σύστημα.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Υπηρεσίας Πράσινου, στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί λίαν συντόμως μια συνολική παρέμβαση, η οποία, εκτός από την προστασία των δέντρων και των φυτών, θα περιλαμβάνει την ουσιαστική ανάπλαση και των υπόλοιπων τμημάτων της πλατείας.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης