Απορρίπτουν την πρόταση μεταφοράς της λαϊκής των Κρηνίδων

 Απορρίπτουν την πρόταση μεταφοράς της λαϊκής των Κρηνίδων

Ο πρόεδρος του σωματείου Εμπόρων Λαϊκών Αγορών του Νομού Καβάλας Σωτήρης Ιωαννίδης ρωτήθηκε από την Πρωινή σχετικά με τις εξελίξεις που παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα θέματα λαϊκών αγορών.

Είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε αλλαγή στον τόπο της λαϊκής αγοράς των Κρηνίδων καθώς όπως εξηγεί προηγήθηκαν πολλές και διαδοχικές έρευνες αλλά καλύτερο του σημερινού σημείο για τη λαϊκή αγορά δεν βρέθηκε. Εκφράζει την ικανοποίησή του που οργανώνεται ακόμη καλύτερα η λαϊκή αγορά στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα). Συμφωνεί ότι πρέπει να διατηρηθεί η λαϊκή αγορά της Καλαμίτσας.

Σχετικά με τα θέματα των λαϊκών αγορών και με αφορμή τη λαϊκή συνέλευση στις Κρηνίδες ο Σωτήρης Ιωαννίδης είπε:

«Κατά την άποψη του σωματείου μας η λαϊκή αγορά των Κρηνίδων πρέπει να μείνει εκεί που είναι σήμερα. Κατά την άποψή μας πρόκειται για έναν χώρο κατάλληλο. Χώρο πρότυπο. Έγιναν το προηγούμενο διάστημα διάφορες έρευνες αλλά καλύτερος χώρος δεν βρέθηκε.

Αν υλοποιηθεί η πρόταση των επαγγελματιών των Κρηνίδων που φέρεται να υιοθετεί και το τοπικό συμβούλιο, ανακύπτουν διάφορα προβλήματα. Τα οποία κατά τη γνώμη του δικού μας σωματείου εμποδίζουν τη μετακίνηση της λαϊκής αγοράς στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Εκφράζουμε ως σωματείο την ικανοποίηση μας για τη διαγράμμιση που έγινε πριν από λίγες ημέρες στη λαϊκή αγορά της παραλίας Οφρυνίου. Το σημείο είναι κατάλληλο και η καλύτερη οργάνωση της συγκεκριμένης λαϊκής αγοράς απαραίτητη. Τέλος εκφράζουμε την ικανοποίηση μας γιατί όπως φαίνεται και η λαϊκή αγορά της Καλαμίτσας θα συνεχιστεί και θα λειτουργεί όπως τόσο καιρό. Όπως λειτουργούσε την περίοδο των μέτρων πρόληψης της πανδημίας».

Διαβάστε επίσης