Απόστολος Παυλίδης: «Πρέπει να διερευνηθεί μια μεγάλη συνεργασία στο ΤΕΕ ΑΜ»

 Απόστολος Παυλίδης: «Πρέπει να διερευνηθεί μια μεγάλη συνεργασία στο ΤΕΕ ΑΜ»

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου κλήθηκε να σχολιάσει με δηλώσεις του στην Πρωινή ο υποψήφιος και επικεφαλής της ΔΚΜ Απόστολος Παυλίδης.

Ο κ. Παυλίδης είπε συγκεκριμένα:

“Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά όμορφο για την παράταξή μας. Δικαίωσε τις προσκλήσεις μας προς τους μηχανικούς και τις προσπάθειες που κάναμε. Φαίνεται πια ότι πείσαμε τους συναδέλφους. Πρωτεύοντα ρόλο στην επόμενη μέρα στο τμήμα θα παίξει η δική μας παράταξη”

Επανήλθαμε σε ποσοστά πριν το 2010. Όπως υπολογίζω αν και δεν έχουν οριστικοποιηθεί και επισημοποιηθεί τα αποτελέσματα,  στην αντιπροσωπεία εξασφαλίζουμε μάλλον 17 έδρες.  Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ποτέ δεν μίλησα για αυτοδυναμία της ΔΚΜ. Υποσχεθήκαμε συνεργασίες και αυτό υποσχόμαστε και τώρα. Επιδίωξή μας είναι να πορευτούμε όλοι μαζί. Η προσέλευση στις εκλογές ήταν στα ίδια επίπεδα. Μάλλον πρόκειται για ένα σημείο των καιρών.

Η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια πολλών μηχανικών συνεχίζεται. Αυτούς πρέπει να πείσουμε. Υπολογίζω ότι στις εκλογές στην Ανατολική Μακεδονία ψήφισε περίπου το 50% αυτών που είχαν δικαίωμα. Για το τι θα γίνει από δω και πέρα με τη συγκρότηση των οργάνων, δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου λόγος για βιαστικές κινήσεις. Εμείς θέλουμε να διευρύνουμε μία μεγάλη συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων. Η επιτυχία μας στις εκλογές δεν είναι επιτυχία ενός. Πρόκειται για το αποτέλεσμα δράσεων και συνεργασιών όλης της ομάδας μας».

Παρόμοιου περιεχομένου είναι η ανάρτηση του κ. Παυλίδη στο διαδίκτυο:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και στηρίζοντας την προσπάθειά μας, ανέδειξαν την ΔΚΜ – Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών στην 1η θέση! Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την υπέροχη αυτή ομάδα μηχανικών της ΔΚΜ – Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Ανατολικής Μακεδονίας για τη συντονισμένη και ουσιαστική συνεργασία μας.Θέλω να αγκαλιάσω ένα – ένα τα μέλη της ομάδας των Δραμινών συναδέλφων που κατάφεραν με ξεχωριστή αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα να εκτοξεύσουν την απήχηση της ΔΚΜ, επανιδρύοντας ουσιαστικά την παράταξη στο Νομό Δράμας.Είμαστε έτοιμοι, Καβαλιώτες και Δραμινοί, να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ για τη δρομολόγηση προτάσεων και λύσεων που βελτιώνουν την καθημερινότητα των μηχανικών και καλλιεργούν προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο μας.

Ο Δημοσθένης Τουλκίδης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο διαδίκτυο:

Συγχαρητήρια στην υπέροχη ομάδα της ΔΚΜ – Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών για τον καθαρό αγώνα.Συγχαρητήρια στους Καβαλιώτες για το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ (άλλων εποχών) 45+% !!!Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια στους συναδέλφους στην Δράμα, που επέδειξαν ουσιαστική ωριμότητα, και σύμπνοια, εκτοξεύοντας τα ποσοστά της παράταξης από το 2% στο 24% (!!!) και “επανιδρύοντας” την ΔΚΜ στο Νομό.Και βέβαια το μεγάλο μπράβο στον “αρχιτέκτονα” (αν και Η/Μ…:) ) της μεγάλης αυτή νίκης Απόστολος Παυλίδης που με την εργατικότητά του, το ήπιο προφίλ του και την πίστη του σε αυτό τον αγώνα, συνέθεσε, ενέπνευσε και οδήγησε την ΔΚΜ στην μεγαλύτερη νίκη των τελευταίων ετών. Του αξίζει να ηγηθεί και του ΤΕΕ-ΑΜ !

 

 

Διαβάστε επίσης