Άρχισαν οι ασκήσεις παραλίας …

 Άρχισαν οι ασκήσεις  παραλίας …

Είμαστε κοντά στην περίοδο όπου οι ασκήσεις παραλίας θα αρχίσουν και πάλι να εμφανίζονται σε διάφορες παραλίες της περιοχής.

Είναι γνωστό οτι το κολύμπι είναι η καλύτερη γυμναστική αφού  δεν επιβαρύνει καθόλου τον οργανισμό όπως και η παραλία για ασκήσεις προθέρμανσης.

Η προθέρμανση η οποία μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.

Είτε παίζοντας ρακέτα , είτε κάνοντα αερόμπικ είτε με ελαφρύ τρέξιμο.

Γεγονός είναι πάντως οτι σε μερικές εβδομάδες το γήπεδο αλλάζει και οι παραλίες θα γεμίσουν με κορμιά φέτες !

 

Ευχαριστημένοι δηλώνουν οι πάντες από την κίνηση στην διάρκεια της προχθεσινής ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ που έχει γίνει θεσμός και έχει καταφέρει εκτός από το να κατεβάζει τον κόσμο στην αγορά να τον βάζει και μέσα στα καταστήματα αφού οι ευκαιρίες για αγορές είναι πραγματικά πολύ μεγάλες.

Αυτή την φορά υπήρξανε πάρα πολλές αλλά και πετυχημένες εκδηλώσεις – δραστηριότητες , κυρίως για τα μικρά παιδιά σε διάφορα σημεία της πόλης που κρατήσανε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων μέχρι και τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ είναι πλέον μία διοργάνωση – θεσμός που έχει μπει στον αυτόματο πιλότο και κάθε χρόνο θα πηγαίνει όλο και καλύτερα αφού κάθε χρόνο θα γίνονται όλο και περισσότερες εκδηλώσεις.

Υπάρχουν ιδέες από τους διοργανωτές , υπάρχει διάθεση από τον Εμπορικό Σύλλογο και κυρίως υπάρχει  ανταπόκριση από τον κόσμο της Καβάλας.

 

Ο καιρός της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι πολύ καλύτερος με μία ελεγχόμενη αστάθεια που δεν θα μας δημιουργήσει προβλήματα αφού κάθε χρόνο την άνοιξη έχουμε τέτοια χουνέρια.

Αν πέσουν κάποιες  ήπιες βροχούλες θα είναι μετά το μεσημέρι.

 

Το σήριαλ με τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα με το σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου φαίνεται οτι θα έχει και συνέχεια αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου και υπουργός της κυβέρνησης έκανε τις διακοπές του με το ίδιο σκάφος.

Φαίνεται οτι το σκάφος αυτό η οικογένεια Παναγοπούλου το καλοκαίρι εκείνο το είχε θέσει στην διάθεση της κυβέρνησης για την ψυχαγωγία των υπουργών της.

Το ερώτημα είναι ποιός είναι αυτός που τράβηξε τις φώτο του Τσίπρα και πόσα λεφτά πήρε για να τις δώσει.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες είναι γνωστό και θα το επαναλάβουμε για άλλη μία φορά  την ρουφιανιά πολλοί αγαπήσανε τον ρουφιάνο ουδείς !!!

 

Με την νίκη και στον τελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του και το γιόρτασε που αλλού  … στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ.

Για άλλο ένα βράδυ η συμπρωτεύουσα μέθυσε από το ξέφρενο γλέντι των οπαδών του δικέφαλου που φέτος τα σήκωσε όλα.

 

Μετά τις εξαγγελίες – ελαφρύνσεις της κυβέρνησης του Τσίπρα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν οτι η ψαλίδα ανάμεσα στην πρώτη Νέα Δημοκρατία και τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει και αυτό βάζει σε σκέψεις το επιτελείο του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης που απάντησε στις παροχές του Τσίπρα με μείωση ΕΝΦΙΑ και «μέρισμα» στους εργαζομένους κερδοφόρων επιχειρήσεων.

Καταλαβαίνετε οτι ο Τσίπρας το παιχνίδι το έχει μεταφέρει σε ένα άλλο γήπεδο αυτό των παροχών.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης