• 25 Απριλίου 2024,

Άρχισαν τα όργανα – ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

 Άρχισαν τα όργανα – ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

Σίγουρα το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας ήταν ίσως το πρώτο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο και απο ψυχολογίας αλλά κυρίως θερμοκρασίας αφού ιδιαίτερα την Κυριακή το μεσημέρι το θερμόμετρο φλέρταρε ακόμα και με τους 30 βαθμούς !

Ήταν αρκετοί που πήρανε τον δρόμο για κάποια παραλία κάπου κοντά ή πιο μακριά και το μαγιό, ιδιαίτερα επαναλαμβάνω την Κυριακή, ήταν το απαραίτητο αξεσουράρ σε αυτού του είδους τις αποδράσεις.

Ο καιρός και την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι καλός με καλές και λογικές θερμοκρασίες για την εποχή αλλα να είστε έτοιμοι για όλα αφού το φετεινό καλοκαίρι φαίνεται οτι θα είναι καυτό !

H DEMY στις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος του μεγάλου τελικού δήλωσε οτι είναι ευχαριστημένη οχι μόνο απο την δική της απόδωση πάνω στην σκηνή της Eurovision αλλά και όλης της ομάδας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά – δώσαμε τον καλύτερο μας ευαυτό – αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν ανάλογο της προσπάθειας όπως τελικά αποδείχθηκε όταν στο τέλος κάναμε λογαριασμό.

Η 19η θέση είναι αρκετά χαμηλή αλλα ούτε καν ψαλιδίζει τα όνειρα της DEMY η οποία σύμφωνα με τον Κοντόπουλο που έγραψε το τραγούδι αλλά και τον Φωκά Ευαγγελινό που ήταν υπεύθυνος για την χορογραφία το κορίτσι  θα πρέπει να έχει και μια δεύτερη ευκαιρία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Όπως δηλαδή ακριβώς έγινε και με τον Σάκη και με την Παπαρίζου η οποία βέβαια την πρώτη φορά εμφανίστηκε ώς ΑΝΤΙΚ και εν συνεχεία πήγε μόνη της και την πήρε την κούπα.

Ποτέ δεν ξέρεις .

Ισως και η DEMY μετά απο 5-10 χρόνια που θα έχει οριμάσει σε όλα τα επίπεδα να έχει καλύτερη τύχη.

Πάντως υπάρχουν και κάποια ΜΜΕ κυρίως του εξωτερικού που περιλαμβάνουν την εμφάνιση της DEMY στις δέκα χειρότερες στιγμές της φετεινής Euroviviosn.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ που πλέον μας ενημερώνει καθημερινά και για τις πτήσεις των κουνουπιών αυτή την εβδομάδα θα είναι πολλές και χαμηλές που σημαίνει οτι θα πρέπει σιγά – σιγά να αρχίσουμε να βγάζουμε και τα εντομοαπωθητικά που κυκλοφρούν σε διάφορες μορφές και συσκευασίες.

Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι τα εντομοαπωθητικά τελευταίας γεννιάς και απομακρύνουν τα κουνούπια και αρωματίζουν τον χώρο.

Τέλος θα πρέπει να θυμάστε οτι αν την ώρα του ύπνου σας τσιμπήσει ένα κουνούπι μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε οτι είναι μόνο ένα μέσα στο δωμάτιο και το περιστατικό ήταν τυχαίο.

Είναι δεκάδες και θα πρέπει να λάβετε αμέσως τα μέτρα σας.

Όσοι αδιαφορούν και γυρίζουν πλευρό αγνοώντας το πρώτο μήνυμα είναι σίγουρο οτι δεν πρόκειται να κλείσουν μάτι.

Αυτή η εβδομάδα εκτός όλων των άλλων θα είναι και η εβδομάδα που θα ψηφιστούν τα νέα μέτρα του νέου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (γιατί αν δεν είναι ΜΝΗΜΟΝΙΟ τι είναι 😉 στο ελληνικό κοινοβούλιο έτσι ώστε να προλάβουμε την συνεδρίαση του Eurogroup στις 22 του Μάη.

Τα ΜΜΕ της Ελλάδας φωνάζουν οτι η σκληρότητα των νέων μέτρων κρύβεται πίσω απο τα ψιλά γράμματα τα οποία για άλλη μια φορά κανείς δεν έχει δώσει σημασία.

Το μόνο καλό όσο αφορά αυτό το μέτωπο των δανειστών είναι οτι Τσίπρας και Λαγκάρντ συμφωνούν πλέον οτι θα πρέπει εδώ και τώρα να έχουμε τα μέτρα για μείωση του ελληνικού χρέους αλλιώς μην το είδατε το ΔΝΤ.

Στο δρόμο του Παληού και στο σημείο ΓΛΑΣΤΡΕΣ επειδή βλέπουμε οτι η αποκατάσταση της ζημιάς καθυστερεί ίσως θα πρέπει η τροχαία Καβάλας να επιχειρήσει εκ νέου να ρυθμίσει την κυκλοφορία με την εναλάξ κυκλοφορία των αυτοκινήτων αφού η παρακαμπτήριος που έχει επιλεχθεί για να δώσει λύση δεν βοηθάει αφού τα τουριστικά λεωφορεία δεν μπορούν να την ανέβουν και έχουν πρόβλημα.

Η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων θα πρέπει να γίνει απο την λωρίδα του δρόμου που δεν έχει πρόβλημα με τους φωτεινούς σηματοδότες να κάνουν την ρύθμιση.

Αυτή είναι η καλύτερη λύση και ίσως θα πρέπει η τροχαία Καβάλας σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας να την εφαρμόσουν γιατί τα επόμενα Σαββατοκύριακα θα έχουμε περισσότερα προβλήματα αφού τα τουριστικά λεωφορεία θα αυξηθούν.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα. Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Διατηρείστε την καλή σας ψυχολογία και τον αυθορμητισμό σας και μην χάνετε την πίστη σας.

Στο τέλος θα πάνε ολα καλά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης