• 19 Απριλίου 2024,

Άρχισαν τα πρώτα πλάτσα – πλούτσα στις παραλίες …

 Άρχισαν τα πρώτα πλάτσα –  πλούτσα στις παραλίες …

Με το που πάτησε η θερμοκρασία τους 20 βαθμούς κυκλοφορήσανε και τα πρώτα μπικίνι στις παραλίες της Καβάλας με αυτή της  Καλαμίτσας να έχει και φέτος την πρωτιά.

Αρκετοί ήταν αυτοί που τις πρώτες ημέρες του Μάη το επιχειρήσανε και δεν το μετανιώσανε καθόλου.

Η θερμοκρασία της θάλασσας πολύ καλή αν και προς το Παληό εμφανίστηκαν και φέτος και μάλιστα απο νωρίς αρκετές τσούχτρες.

Ευχόμαστε το φαινόμενο να είναι παροδικό και να μην ταλαιπωρηθούμε και φέτος το καλοκαίρι απο αυτούς τους ενοχλητικούς θαλάσσιους οργανισμούς.

 

Όπως όλα δείχνουν στην Βρετανία , από την στιγμή που δεν περνάει το σχέδιο εξόδου της Μέι ,μάλλον θα πάμε σε ένα νέο δημοψήφισμα για την παραμονή ή οχι της χώρας στην Ε.Ε. με το ποσοστό υπέρ του ΝΑΙ αυτή την φορά να είναι μεγαλύτερο από αυτό του ΟΧΙ.

Αποδείχθηκε οτι οι Βρετανοί δεν μπορούν να διαχειριστούν την απόφαση του πρώτου δημοψηφίσματος υπέρ της εξόδου της χώρας γιατί πολύ απλά δεν την θέλουν αυτή την έξοδο.

Και δεν την θέλουν γιατί δεν είναι και τόσο απλή ιστορία όσο είχανε την εντύπωση.

Δεν είσαι σε ένα πάρτι που δεν περνάς καλά , ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις.

Η έξοδος της χώρας θα προκαλέσει ένα σωρό αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα δυσκολέψουν την ζωή των Βρετανών που σκέφθονται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου δημοψηφίσματος.

 

H καιρική αστάθεια της χθεσινής Κυριακής που είναι αλήθεια ότι μας άλλαξε τα σχέδια θέλουμε να πιστεύουμε οτι είναι παροδική αφού ο καιρός της εβδομάδας που ξεκίνησε σε γενικές γραμμές θα είναι καλός.

Μπορεί και αύριο Τρίτη να έχουμε μερικά μπουγέλα και από Τετάρτη φαίνεται τα φαινόμενα υποχωρούν.

 

Με σχετική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB η μία και μοναδική Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε οτι την περίοδο των γιορτών του ΠΑΣΧΑ στην Μύκονο έβαλε 3,5 κιλά τα οποία και όπως δήλωσε θα χάσει άμεσα με την σκληρή γυμναστική που ξεκίνησε με την επιστροφή της από το νησί των ανέμων.

Και πείτε μου αγαπητοί μου αναγνώστες αυτό το κορίτσι δεν είναι ευτυχισμένο ;

Όταν ασχολείται με τα 3,5 κιλά που πήρε στις διακοπές και πως θα τα χάσει δεν ζει μέσα σε ένα κόσμο ευτυχίας ;

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί εκτός του ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο την Παρασκευή που μας έρχεται έχουμε και την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ που παραδοσιακά πηγαίνει πάρα πολύ καλά στην Καβάλα.

Κάθε φορά και καλύτερα με όλο και περισσότερο κόσμο στην αγορά της πόλης.

Καλή σας ημέρα καλή εβδομάδα και καλή αντάμωση αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης