• 29 Απριλίου 2024,

Άρχισε τα μπαξίσια η κυβέρνηση …

 Άρχισε τα μπαξίσια η κυβέρνηση …

Μέσα στα προνόμια που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός  για όσους έχουν εμβολιαστεί είναι και το μπαξίσι των 150 ευρώ σε όλους τους νέους από 18 -25 που έχουν κάνει έστω και την πρώτη δόση του εμβολίου ή επρόκειτο να το κάνουν.

Είναι το ευχαριστώ της κυβέρνησης για την επιμονή και την υπομονή της νεολαίας μας για αυτή την 16μήνη αναμέτρηση με τον ιό.

Πρόκειται για μία προπληρωμένη κάρα αξίας 150 ευρώ που θα μπορούν οι νέοι να χρησιμοποιούν για ταξίδια και πολιτιστικά δρώμενα.

Κανά ευχαριστώ για τους ελαφρώς μεγαλύτερους πρόεδρε δεν προβλέπεται ;

Υπάρχουν και άλλες ηλικίες που θα ήθελαν να εισπράξουν τα ευχαριστώ της κυβέρνησης.

Πάντως για να αρχίζουν τα μπαξίσια κάτι δεν πάει καλά.

Το μπαξίσι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η τελευταία επιλογή και μας κάνει εντύπωση που την επέλεξε η κυβέρνηση.

Η κάρτα αυτή η προπληρωμένη θα λέγεται freedom pass.

 

Μπορεί να ήταν προβληματική η φετινή αγωνιστική χρονιά για τον ΑΟΚ λόγω covid αλλά ήταν και άκρως πετυχημένη αφού η ομάδα μας από τη νέα χρονιά, γίνει δεν γίνει η αναδιάρθρωση, θα αγωνίζεται στην Super League 2.

Ήδη έχει ανανεωθεί η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη ενώ έχουν γίνει επαφές και με όλους τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν σήμερα το ρόστερ της ομάδας.

Οι περισσότεροι έχουν συμφωνήσει και θα φοράνε και του χρόνου την φανέλα με το καραβάκι στο στήθος εκτός από κάποιους που δεν είναι μέσα στα σχέδια του Ανυφαντάκη για τον ΑΟΚ της επόμενης χρονιάς και θα συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους.

 

Αποχώρησε ο Ασημακόπουλος από το survivor μία ανάσα πριν τον τελικό.

Οι 4 που απομείνανε ( Κόρο – Μπογδάνος – Κατσούλης – Μαριαλένα) επιστρέφουν τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

Πάλι καλά γιατί δεν αντέχαμε άλλο να βλέπουμε τον Ηλία τον Μπόγδανο να μυξοκλαίει.

Όντως μετά από τόσους μήνες είναι δύσκολα αλλά ρε παλικάρι μου Ηλία αν δεν αντέχεις ζητάς να βγεις από το παιχνίδι , παίρνεις το αεροπλάνο και επιστρέφεις στην πατρίδα.

 

Τελικά επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες από σήμερα Τετάρτη έχουμε νέο κύμα καύσωνα που όμως εδώ στην δική μας γειτονιά είναι πολύ πιθανό να φέρουν για άλλη μια φορά τοπικές μπόρες.

Τα γνωστά μπουρίνια που δεν λένε να μας αφήσουν σε ησυχία.

 

Γνωστοί ποινικολόγοι κάνουν προβλέψεις για το πόσα χρόνια θα κάτσει στην φυλακή ο 32χρονος πιλότος και όλοι συμφωνούν ότι αν καταδικαστεί σε ισόβια θα κάτσει στην φυλακή πραγματικά 16 χρόνια.

Δηλαδή στα 48 του χρόνια ο πιλότος θα είναι ελεύθερος να ξανά φτιάξει την ζωή του αλλά η άτυχη Κάρολαϊν δεν θα γυρίσει ποτέ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης