• 15 Μαΐου 2024,

Προς την τελική ευθεία για τις εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας

 Προς την τελική ευθεία για τις εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας

Στα εγκαίνια του ελαστικού τάπητα του Δημοτικού Σταδίου Ελευθερούπολης παραβρέθηκε ο Υπουργός Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Εκεί συναντήθηκε και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τη διοίκηση της ΕΠΣΚ αλλά και με  υποψήφιους για τις  εκλογές που έρχονται και αφορούν τη διοργανώτρια αρχή του Καβαλιώτικου Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν πολύ καλό.

Σε αυτή τη συνάντηση συμμετείχαν και παράγοντες τοπικών ομάδων οι οποίοι έχουν και καλές προσωπικές σχέσεις με τον Υπουργό. Εν τω μεταξύ 20 περίπου μέρες πριν από τις εκλογές προς το παρόν εκτός από την υποψηφιότητα του Γιώργου Πριονίδη για τη θέση του προέδρου δεν υπάρχει άλλος επίσημος υποψήφιος.

Δεν υπάρχει επίσημα αντίπαλο στρατόπεδο.  Βέβαια τις επόμενες ημέρες το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί και δεύτερη παράταξη για τις εκλογές της ΕΠΣΚ. Αν δεν συμβεί αυτό θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Ποια είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή;

Ο Γιώργος Πριονίδης έχει κάνει εδώ και καιρό γνωστή την υποψηφιότητα του και μάλιστα έχει ανακοινώσεις και υποψήφιους για το  νέο Δ. Σ της ΕΠΣΚ. Το ψηφοδέλτιο του δεν έχει κλείσει ακόμη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει η κίνηση της ΠΑΚ όπου ακόμη επίσημα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της.

Σε αυτή συμμετέχουν μέλη του ΔΣ οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό έχουν διαχωρίσει τη θέση τους με το προεδρείο και την εκτελεστική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής.

Επίσης φαίνεται να έχουν πλαισιώσει την ΠΑΚ και άλλοι παράγοντες ομάδων.

Κάποιες φήμες αναφέρουν το όνομα του κ. Χατζησάββα από τις Κρηνίδες για υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣΚ αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται τουλάχιστον προς το παρόν. Στις επόμενες μέρες θα φανεί αν η δεύτερη κίνηση ανακοινώσει και επίσημα την κάθοδο της στις εκλογές που έρχονται.

Γενικά δεν υπάρχει πάντως το έντονο κλίμα των προηγούμενων εκλογών που είχαν πέσει κορμιά μέχρι και το τελευταίο βράδυ. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την εκλογική διαδικασία που έρχεται είναι ότι θα συμμετέχουν μόνο 20 ομάδες στη ψηφοφορία.

Αντίθετα με τις προηγούμενες εκλογές που τα σωματεία που ψήφισαν ήταν κοντά στα 60.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 29-28 υπέρ της παράταξης του Μιχάλη Παπαδόπουλου απέναντι στην παράταξη του Μπάμπη Ευσταθιάδη. Ήταν τότε ένα πραγματικό ντέρμπι με πολύ παρασκήνιο.

Ίσως την επόμενη εβδομάδα να οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές για τις εκλογές που έρχονται στην ΕΠΣΚ.

Διαβάστε επίσης