• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Σενάριο διακοπής λειτουργίας της κλινικής κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Καβάλας εξετάζει η 4η Υγειονομική Περιφέρεια. Στην κλινική εδώ και μέρες νοσηλεύεται ένας μόνο ασθενής. Η γενικότερη μείωση των ασθενών σε όλα τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας οδηγεί σε απόφαση κλινική covid να υπάρχει μόνο στο Πανεπιστημιακό Αλεξανδρούπολης. Τελικές αποφάσεις θα παρθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας θα βρίσκεται το πρωί στην Καβάλα. Πιθανή επίσκεψη του στο Δημαρχείο. Στην πόλη μας είναι και ο πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα. Σενάρια επίσκεψης στην Καβάλα και του Πρωθυπουργού.

 

Συνάντηση για τον τουρισμό κρουαζιέρας σήμερα στον ΟΛΚ, τα γραφεία του οποίου θα επισκεφθεί ο εκπρόσωπος εταιρίας κρουαζιερόπλοιων Μανώλης Αλευρόπουλος. Οστρακοειδή που αλιεύτηκαν παράνομα βρήκε το Λιμεναρχείο σε αλιευτικό σκάφος στη Θάσο. Τροχαίο υλικών σε διάβαση στη Ραψάνη, δύο τραυματίες σε εκτροπή οχήματος χθες βράδυ στους Αντιφιλίππους. Αιφνίδιος θάνατος ηλικιωμένης στο Ακροβούνι. Στην εφημερίδα της κυβέρνησης η απόφαση αποζημίωσης των πλημμυροπαθών Νέστου το 2018. Μία ακόμη ερώτηση στη Βουλή για τη μη λειτουργία του πολυδύναμου ιατρείου στην παραλία της Τούζλας.

 

Ομάδα πυρασφάλειας που θα βρίσκεται στο περιαστικό δάσος ετοιμάζει ο σύλλογος κατοίκων Αγίου Κωνσταντίνου.  Ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι οι εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της Καβάλας και τη γιορτή του Αποστόλου Παύλου. Αύριο το απόγευμα στο 1ο δημοτικό σχολείο έκθεση φωτογραφίας από τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας.

 

Συγχαρητήρια ανακοίνωση των παλαιμάχων του ΑΟΚ για την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ ΙΙ.

Διαβάστε επίσης