Αργεί το έργο στο 12ο δημοτικό, ανησυχούν δάσκαλοι- γονείς- κηδεμόνες

 Αργεί το έργο στο 12ο δημοτικό, ανησυχούν δάσκαλοι- γονείς- κηδεμόνες

O  σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων και οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 12ου Δημοτικού σχολείου (περιοχή Άη Γιάννη) ανησυχούν. Παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των εργασιών στο κτίριο, διαπιστώνουν ότι το έργο προχωρά πολύ αργά. Είναι αδύνατο αυτό να ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι χρειάζεται ακόμη 1,5 περίπου χρόνος!

Όλοι οι προαναφερθέντες περίμεναν να ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος. Έτσι εντός των ημερών θα αναδείξουν το πρόβλημα καθώς όπως ισχυρίζονται οι εργασίες γίνονται πολύ αργά. Γονείς- κηδεμόνες- εκπαιδευτικοί έκαναν επισκέψεις στο έργο, παρακολούθησαν την πρόοδο του και όπως λένε χαρακτηριστικά διαπίστωσαν ότι πολλές φορές στο έργο βρίσκεται ένας Μμνο εργάτης! Υπό αυτές τις συνθήκες το έργο δεν πρόκειται να τελειώσει καθόλου γρήγορα, λένε στην Πρωινή όσοι ενδιαφέρονται να επανέλθει το δυνατό συντομότερα στο σχολείο το μαθητικό δυναμικό που ήδη φιλοξενείται σε άλλα σχολεία της πόλης. Πρέπει να περιμένουμε ανακοινώσεις από τους προαναφερθέντες συλλόγους προκειμένου να ασκηθεί πίεση το έργο να εξελιχθεί πολύ γρήγορα. Είναι πάντως σίγουρο ότι ακόμη κι αν τα δεδομένα του έργου αλλάξουν αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει ως το Σεπτέμβριο. Άρα αγιασμός τον Σεπτέμβριο στο 12ο Δημοτικό σχολείο δεν θα γίνει.

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας προετοιμάζει την επόμενη δραστηριότητα του ενόψει και των εκλογών στη διδασκαλική ομοσπονδία. Το προσεχές διάστημα ο σύλλογος πραγματοποιεί  γενική συνέλευση στην Καβάλα για να εκλέξει τους αντιπροσώπους του στην γενική συνέλευση της ομοσπονδίας. Έχει ενδιαφέρον πως προετοιμάζεται η γενική συνέλευση, σχετικές πληροφορίες προκύπτουν από την ανακοίνωση του συλλόγου: Σας καλούμε σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 και ώρα 08.30 έως 12.30 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στην οποία δικαιούνται  να συμμετάσχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μας.. Η Γ.Σ. είναι εκλογική, για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 88η Γ.Σ του κλάδου μας στην Αθήνα. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο από τις 13.00 μέχρι τις 18.00 (απαραίτητη η ταυτότητα).Όσοι από σας δεν είστε εγγεγραμμένοι στο σύλλογό μας και το επιθυμείτε μπορείτε να το πράξετε μέχρι και  την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00. Κατάθεση ψηφοδελτίων παρατάξεων το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 από τις 18:00 έως και τις 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Διαβάστε επίσης