• 20 Απριλίου 2024,

Αρνητικός σε όλες τις προτάσεις να είναι υποψήφιος ο Ξ. Κροκίδης

 Αρνητικός σε όλες τις προτάσεις να είναι υποψήφιος ο Ξ. Κροκίδης

Ο πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξενοφών Κροκίδης μίλησε χθες στην ΠΡΩΙΝΗ με αφορμή του πρόβλημα που διαπίστωσε πως υπάρχει σε βρύση, στην πρώτη είσοδο του δημοτικού κοιμητηρίου. Όπως σημείωσε, η βρύση αποτελεί πηγή μόλυνσης, έχει καταστραφεί παρότι είναι αναγκαία για τη λειτουργία του κοιμητηρίου και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η ΠΡΩΙΝΗ επισκέφθηκε το σημείο όπου βρίσκεται η βρύση επιβεβαιώνοντας το αληθές της καταγγελίας του κ. Κροκίδη. Η δημοτική παρέμβαση θα πρέπει να είναι άμεση. Άλλωστε δεν είναι κάτι σπουδαίο να διορθωθεί η συγκεκριμένη βρύση, η οποία κατασκευάστηκε με δωρεά συγγενών εκλιπόντα συμπολίτη.

Ευκαιρίας δοθείσης, ο Ξενοφών Κροκίδης κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις προεκλογικού χαρακτήρα. Ο πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου οριστικοποίησε τη μη συμμετοχή του στις τοπικές εκλογές, αν και όπως παραδέχθηκε οι προτάσεις διατυπώνονται συνεχώς έως και πρόσφατα.

Προ μηνών ο κ. Κροκίδης είχε δηλώσει το ενδιαφέρον του και για ενδεχόμενη δημαρχιακή υποψηφιότητα. Φαίνεται ωστόσο ότι τα δεδομένα άλλαξαν κι έτσι δε θα έχει οποιαδήποτε ανάμιξη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Δεν θα εμπλακώ, τόνισε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι κάτι ανάλογο δεν θα ήταν δεοντολογικό από την πλευρά του, για τους άλλους υποψήφιους των εκλογών. Όπως άφησε να εννοηθεί, όπου κι αν θα ήταν υποψήφιος θα δημιουργούσε δυσκολίες σε όσους έλαβαν έγκαιρα τη σχετική απόφαση.

Πρόσφατα ο κ. Κροκίδης δέχθηκε πρόταση που όμως απέρριψε προκειμένου να είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές, ενώ πρόσφατα δέχθηκε πρόταση ακόμη και να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής. «Απορρίπτω όλες τις προτάσεις, απαντώ αρνητικά, είμαι ένας απλός παρατηρητής», κατέληξε ο Ξενοφών Κροκίδης.

Διαβάστε επίσης