• 25 Απριλίου 2024,

Τελειώνει το έργο του ΤΑΡ στους Φιλίππους

 Τελειώνει το έργο του ΤΑΡ στους Φιλίππους

Ολοκληρώνεται το προσεχές διάστημα το έργο του ΤΑΡ καθώς η όδευση στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Φιλίππων οδεύει στην αποπεράτωση. Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Προυσαεύ, που παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εργασιών. Παράλληλα υπενθύμισε ότι θα έπρεπε να έχουν γίνει περισσότερα στο έργο ύδρευσης της δημοτικής ενότητας Φιλίππων από το υφιστάμενο δίκτυο της ΔΕΥΑΚ.

Ο κ. Προυσαεύ θυμήθηκε ότι όταν τον Μάη του 2018 εξαγγέλθηκαν τα δύο έργα, ως αντισταθμιστικά οφέλη του έργου για τον αγωγό, ο υπουργός είχε δηλώσει επίσης ότι θα εξελίσσονταν ταυτόχρονα οι διαδικασίες. Δηλαδή, αφενός θα κατασκευάζονταν ο αγωγός με την υφιστάμενη όδευση και αφετέρου θα ωρίμαζαν τα εξαγγελλόμενα έργα. Σύμφωνα όμως με τον κ. Προυσαεύ, ενώ το έργο του ΤΑΡ ολοκληρώνεται αντιθέτως δεν έχει ωριμάσει κανονικά το έργο ύδρευσης. Ενώ δεν επίκειται άμεσα η δημοπράτησή του.

Ο Σπύρος Προυσαεύ συνεχάρη κι ευχαρίστησε το Θόδωρο Μαρκόπουλο επειδή σύντομα θα αρχίσει έργο καθαρισμού της κεντρικής τάφρου των Τεναγών Φιλίππων. Ταυτόχρονα διαμαρτυρήθηκε γιατί στο Λυκόστομο οι διακοπές υδροδότησης είναι πολυήμερες και ταλαιπωρούν τους λίγους μεν αλλά μόνιμους κατοίκους του χωριού.

 

******

Διαβάστε επίσης