• 18 Μαΐου 2024,

ΑΣΕΠ: Ο Δήμος Καβάλας προσλαμβάνει για 15 θέσεις – Οι ειδικότητες

 ΑΣΕΠ: Ο Δήμος Καβάλας προσλαμβάνει για 15 θέσεις – Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες αφορούν παιδαγωγούς πρώιμης παιδικής ηλικίας και βοηθούς βρεφονηπιοκόμων.


Ενεργές είναι οι αιτήσεις για την κάλυψη 15 θέσεων εργασίας στον Δήμο Καβάλας. Οι ειδικότητες αφορούν παιδαγωγούς πρώιμης παιδικής ηλικίας και βοηθούς βρεφονηπιοκόμων. Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 15 ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024, του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας».

Το νέο προσωπικό θα εργαστεί από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 31 Αυγούστου 2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Καβάλας

  1. ΠΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας – 2 θέσεις
  2. ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας – 5 θέσεις
  3. ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων – 8 θέσεις

Οι υποψήφιοι της ανωτέρω ειδικότητας πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά:

  • είτε αυτοπροσώπως,
  • είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, Κ. Τσολάκη & Σερδάρογλου, ΤΚ 65403, ΚΑΒΑΛΑ, (τηλ. επικοινωνίας: 2510243764)

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Διαβάστε επίσης