• 18 Απριλίου 2024,

Αστυνομία και εθελοντές αναζητούν ηδονοβλεψία που κυκλοφορεί στον Αμυγδαλεώνα

 Αστυνομία και εθελοντές αναζητούν ηδονοβλεψία που κυκλοφορεί στον Αμυγδαλεώνα

Με ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Αμυγδαλεώνα Δημήτρης Πουρσαϊτίδης ζητά την προσοχή και τη βοήθεια των πολιτών- κατοίκων του χωριού.

Εδώ και έναν μήνα εντοπίστηκε να κυκλοφορεί ηδονοβλεψίας που ενοχλεί κυρίως τις γυναίκες. Εκτός από την αστυνομία υπάρχει και ομάδα εθελοντών που σχεδόν περιπολεί. Πηγαίνει σε μέρη του χωριού όπου το άγνωστο άτομο εμφανίστηκε. Μάλλον δεν είναι κάτοικος Αμυγδαλεώνα.

Ο κ. Πουρσαϊτίδης είπε στην Πρωινή:

«Το τελευταίο διάστημα έχει εμφανιστεί κάποιος ψηλός άνδρας στο χωριό. Κυρίως όταν πέφτει το σκοτάδι. Όχι σε κεντρικά σημεία του χωριού. Περιμετρικά. Σε σπίτια, σε αυλές μέσα. Θεωρήσαμε σωστό να γίνει μια ανακοίνωση ώστε οι γονείς να έχουν την προσοχή τους γιατί εκείνες τις ώρες (8-9 το απόγευμα- βράδυ) τα παιδιά επιστρέφουν από τα φροντιστήρια τους. Θεωρήσαμε σωστό να ενημερώσουμε ώστε οι κάτοικοι να έχουν το μυαλό τους γιατί δεν ξέρουμε αυτός ο άνθρωπος τι έχει κατά νου.

Η Αστυνομία είναι ενημερωμένη εδώ και καιρό και κάνει προσπάθειες. Αυτός μόλις καταλαβαίνει ότι τον έχουμε εντοπίσει τρέχει μέσα στο δάσος. Δημιουργήθηκε και μια ομάδα κατοίκων που κάνει περιπολίες τα βράδια. Δεν κάνει διαρρήξεις.

Παρακολουθεί από τα παράθυρα, κοιτά μέσα στα σπίτια. Έχει πάντα μαζί του φακό… Επιδιώκει να τον δουν. Όταν τον βλέπουν γυναίκες αυνανίζεται μπροστά τους. Είναι ηδονοβλεψίας. Κάποιες φορές είναι γυμνός. Άλλες ντυμένος. Χτυπά με το φακό του πόρτες και παράθυρα. Κι όταν δει γυναίκα αυνανίζεται. Αυτό γίνεται εδώ κι έναν μήνα. Αμέσως ενημερώσαμε την Αστυνομία. Τον έχουνε δει πάρα πολλοί κάτοικοι. Αυτοί μας ενημέρωσαν. Αρχικά δεν κάναμε ανακοίνωση στην ομάδα του Facebook αλλά τελικά για ενημερωτικούς λόγους κάναμε πρόσφατα την ανακοίνωση».

Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Αμυγδαλεώνα για το ίδιο περιστατικό αναφέρει:

«Η Κοινότητα Αμυγδαλεώνα εφιστά την προσοχή στους κατοίκους της διότι τον τελευταίο καιρό , μόλις πέσει το σκοτάδι , εμφανίζεται ένας ψηλός άγνωστος άντρας με περίεργες κινήσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά. Έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και προσπαθεί να αποκαλύψει την ταυτότητα και τη δράση αυτού του ανθρώπου. Όποιος αντιληφθεί κάτι επικοινωνεί αμέσως με το 100».

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης