• 25 Απριλίου 2024,

Αθώος λόγω αμφιβολιών για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

 Αθώος λόγω αμφιβολιών για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Στη συνεδρίαση του Τριμελούς Καβάλας την περασμένη Παρασκευή εκδικάστηκε μία ακόμη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Αυτήν την φορά το δικαστήριο αθώωσε τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών. Μήνυση είχε καταθέσει η πρώην σύζυγος του, η οποία και στην κατάθεση της στο δικαστήριο επέμενε ότι στο επίδικο περιστατικό απειλήθηκε με όπλο! Με κυνηγετική καραμπίνα. Όλα αυτά και κατά το δικαστήριο δεν επιβεβαιώθηκαν κι έτσι ο κατηγορούμενος αθωώθηκε.

Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία. Στην ακροαματική διαδικασία δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν κάποια δυσάρεστα περιστατικά ανάμεσα στο ζευγάρι που έγιναν μάλιστα μπροστά στα παιδιά τους. Σκηνές ζηλοτυπίας, φωνές, φασαρίες και ύβρεις που «χάλασαν» μια αρμονική συνύπαρξη πολλών προηγούμενων ετών.

Είναι πράγματα και καταστάσεις που συμβαίνουν. Μόνο που όταν απασχολούν ένα δικαστήριο δείχνουν δυστυχώς πως τα πράγματα ενώ ξεκινούν με αγάπη και ηρεμία, παίρνουν μια εντελώς διαφορετική πορεία.


Σε άλλη και παρόμοια υπόθεση επίσης στο Τριμελές, το ζευγάρι εν τω μεταξύ είχε αποκαταστήσει τις σχέσεις του. Με αποτέλεσμα να μην δοθεί συνέχεια στη μεταξύ τους αντιδικία. Κι αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά. Ένα ζευγάρι μαλώνει με σφοδρότητα αλλά λόγω της επικείμενης δίκης καταφέρνει και ξεπερνά τις παρεξηγήσεις προκειμένου να επανέλθει σε έναν ομαλό βίο. Κάποιες φορές κοινό, άλλες φορές οριστικά ξεχωριστό.

Διαβάστε επίσης