• 16 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Αύριο η Λευκή Νύχτα: Μια γιορτή διαφήμιση της Καβάλας

 Αύριο η Λευκή Νύχτα: Μια γιορτή διαφήμιση της Καβάλας

Δόθηκε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εν όψει της αυριανής Λευκής Νύχτας στην πόλη μας.

Μίλησαν για αυτήν ο αντιδήμαρχος Απόστολος Μουμτσάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Κελγιώργης και ο Γιάννης Κούτρας ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου. Αυτοί αλλά και άλλοι τοπικοί φορείς και σύλλογοι συνεργάζονται ώστε αύριο στην Καβάλα να οργανωθεί μια γιορτή.

Της αγοράς και όχι μόνο. Κάλεσαν τον κόσμο να συμμετάσχει σε κάτι που όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε θα είναι και διαφήμιση της Καβάλας. Αν και φέτος δεν υπάρχει το κεντρικό μουσικό γεγονός, ο «κράχτης» της υπόθεσης, φαίνεται ότι η επιτυχία της εκδήλωσης θα είναι μεγάλη.

Χάρη στην κινητοποίηση των εμπόρων και επαγγελματιών. Χάρη στην ανταπόκριση που θα δείξουν οι πολίτες. Η Λευκή Νύχτα αρχίζει στις 7 αύριο το απόγευμα ενώ τα κυκλοφοριακά μέτρα στο κέντρο (μαζί με την πεζοδρόμηση της Ομόνοιας) θα ισχύουν από τις 5 το απόγευμα.

«Είναι κάτι που το θέλει ο κόσμος. Τονώνει την αγορά, επεκτείνεται φέτος και στην οδό Βενιζέλου» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Κελγιώργης. Ο δε κ. Κούτρας είπε ότι το γεγονός προσφέρει στην αγορά. Διατυπώθηκαν ευχαριστίες προς αυτούς που συνδιοργανώνουν, το Δήμο Καβάλας και την Περιφέρεια. Το Επιμελητήριο.

Διαβάστε επίσης