• 16 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Ο Νίκος Πετρουλάκης υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση

 Ο Νίκος Πετρουλάκης υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση

Ο δημοσιογράφος Νίκος Πετρουλάκης δοκιμάζει μια διαφορετική εμπειρία.

Αυτή του υποψήφιου ευρωβουλευτή. Πείσθηκε από τον Κυριάκο Βελόπουλο, τον οποίο εμπιστεύεται. Η προσπάθεια είναι σε εξέλιξη. Προχθές ο κ. Πετρουλάκης μίλησε στο ράδιο Πρωινή.

Η συνέντευξη

Ερ: Πως προέκυψε η υποψηφιότητα σας στις Ευρωεκλογές;

Απ: Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την πολιτική γιατί δεν είμαι πολιτικός. Διαπίστωσα μια σταθερή γραμμή από το 2019, όπου ο Κυριάκος Βελόπουλος και η «Ελληνική Λύση» είναι στη Bουλή. Το κόμμα δεν παρέκκλινε της πορείας του καθόλου. Η θέση του και οι απόψεις, τις οποίες κατέθετε από τότε μέχρι και σήμερα, είναι οι ίδιες. Μεταφέρουν ακριβώς αυτά που θέλει ο κόσμος να γίνουν στην πατρίδα μας. Η γραμμή είναι συγκεκριμένη και σωστή όσον αφορά θέματα επικαιρότητας και θέματα τα οποία απασχολούν τον κόσμο. Για αυτό το λόγο αποφάσισα να ακολουθήσω αυτή την πρόταση. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο τον κ. Βελόπουλο για την πρόταση που μου έκανε να είμαι στην «Ελληνική Λύση» ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Ερ: Δεν είναι συνηθισμένο οι πολίτες να μιλούν για τα κόμματα και να τονίζουν τη συνέπεια τους. Συχνά γίνεται μάλλον το αντίθετο.

Απ: Σωστό είναι αυτό και για αυτό το λόγο ακολούθησα την πρόταση που μου έγινε. Γιατί βλέπω ότι υπάρχει μια συνέπεια από την αρχή μέχρι σήμερα. Δεν έχει αλλάξει την γραμμή του σε πολλά θέματα επικαιρότητας. Είναι ένα πατριωτικό, λαϊκό κόμμα, το οποίο μεταφέρει και αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα του κόσμου και αυτά προσπαθεί να λύσει. Βεβαίως δεν είναι κόμμα εξουσίας.

Ερ: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ένα πολύ καλύτερο ποσοστό σε σχέση με τις Εθνικές εκλογές. Παίζει ρόλο αυτό το περί συνέπειας που λέτε.

Απ: 100% είναι έτσι. Η Ελληνική Λύση είναι το μοναδικό κόμμα που έχει αυξήσει στις δημοσκοπήσεις το ποσοστό της. Αντίθετα η ΝΔ, o ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ έχουν πτώση σε σχέση με προηγούμενες εκλογές. Η Ελληνική Λύση έχει μεγάλη αύξηση. Ο κόσμος ανταποκρίνεται και βλέπει ότι είναι το μοναδικό κόμμα, το οποίο έχει πρόταση και μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του Ελληνικού λαού.

Ερ: Πως χειρίζεστε τα προεκλογικά; Είστε πρωτάρης.

Απ: Εγώ έχω μια γραμμή και θα ακολουθήσω αυτήν τη γραμμή ως το τέλος. Εφόσον εκλεγώ και εφόσον ο κόσμος μου δώσει τη ψήφο σε όλη την Ελλάδα. Είναι δύσκολος αγώνας. Είναι πράγματι ο πιο δύσκολος αγώνας πανελλαδικά αν και σαν ποδοσφαιριστής έχω παίξει πολλούς αγώνες. Σαν δημοσιογράφος έχω περιγράψει πολλούς αγώνες μέχρι τώρα. Επέστρεψα από μια περιοδεία που έκανα στην Κρήτη, η οποία είναι και ο τόπος καταγωγής μου.  Είμαι Θεσσαλονικιός, Μακεδόνας βέρος. Ο παππούς μου είναι από την Κρήτη. Και στην Κρήτη υπάρχει αυτή η ανησυχία. Θέλουν μια αλλαγή, θέλουν κάποιον να τους μεταφέρει τα προβλήματα. Εγώ αυτό που θα κάνω εφόσον εκλεγώ στην Ευρωβουλή είναι να κάνω έναν αγώνα για να μπορέσουν να έρθουν στην Ελλάδα κάποια κονδύλια που έρχονται και φεύγουν προς τα πίσω. Να επιδοτηθούν επιχειρήσεις για τον αθλητικό τουρισμό, για τον ιαματικό τουρισμό, για τον αρχαιολογικό τουρισμό. Θα κάνουμε μεγάλο αγώνα για τα ΑμεΑ. Στην Ελλάδα έχουμε 1 εκατομμύριο ΑμεΑ, οι οποίοι δε δουλεύουν, δε βγαίνουν από τα σπίτια τους γιατί δε τους δίνουν δουλειά. Θα επιδιώξω να παρθεί μια απόφαση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να επιδοτηθεί η εργασία των ΑμεΑ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό και μακάρι να ακολουθήσουν όλοι. Πολλές φορές τα ΑμεΑ δεν ξέρουν τι να κάνουν τα πτυχία τους. Πρέπει να μπορούν να εργαστούν πλέον σε αυτή τη χώρα που ζούμε, στην πατρίδα μας.

Διαβάστε επίσης