• 16 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Χρήστος Ποτόλιας: Μόνο το ΚΚΕ μιλά για τα προβλήματα που δημιουργεί η Ευρωπαϊκή Ένωση!

 Χρήστος Ποτόλιας: Μόνο το ΚΚΕ μιλά για τα προβλήματα που δημιουργεί η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εντείνει την προεκλογική του δράση του ΚΚΕ στο Ν. Καβάλας. Το μήνυμα του διαφορετικό σε σχέση με αυτό των άλλων κομμάτων.

Αντίθετο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτά πάνω κάτω δήλωσε στην Πρωινή, σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Χρήστος Ποτόλιας.

Η συνέντευξη

Ερ: Τι αντιλαμβάνεστε στη συζήτηση που γίνεται για τις Ευρωεκλογές που έρχονται;

Απ: Μόνο για τα προβλήματα που δημιουργεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στη χώρα μας δε γίνεται συζήτηση!  Μόνο το ΚΚΕ μιλάει για αυτά τα προβλήματα, κανένα άλλο κόμμα. Τα άλλα κόμματα είναι «…άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Για όλα αυτά που τραβάμε. Όποια κοτρόνα έρχεται στο κεφάλι μας, πίσω της θα βρεις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Φταίει η Ευρωπαϊκή Ένωση και όλα τα κόμματα μικρά και μεγάλα τα οποία θέλουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πίνουν νερό όλα τα κόμματα και λένε ότι πρέπει να γίνουμε Ευρωπαίοι. Ωστόσο ότι μας ταλανίζει σήμερα στη ζωή είναι αποφάσεις των εκπροσώπων της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Γεγονός που αποδεικνύεται από τις ψηφοφορίες που γίνονται. Είναι αποφάσεις που πάρθηκαν σε ποσοστό 50% έως 90% και από τα Ελληνικά Κόμματα. Εκτός του ΚΚΕ. Μετά έρχονται και γίνονται νόμοι του κράτους εδώ πέρα και έχουν σχέση με όλα τα προβλήματα και την ακρίβεια και τους μισθούς που βρίσκονται στα τάρταρα.

Ερ: Αυτή την Ευρώπη που την περιγράφεται όπως την περιγράφεται, πρέπει να την καταργήσουμε; Δεν μπορούμε να τη διορθώσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Απ: Όχι γιατί τα βάθρα, οι βάσεις στις οποίες στηρίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τέτοιες που είναι ενάντια στους λαούς. Έχει γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να υπερασπιστεί μονοπωλιακά συμφέροντα ενάντια των λαών. Υπερασπίζεται μονοπώλια της Αμερικής, της Κίνας και ούτως κάθε εξής. Δεν έχει καμία σχέση με τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Οτιδήποτε γίνεται, γίνεται προκειμένου  να ενισχυθούν τα μονοπώλια τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη χώρα μας. Όντως ενισχύονται γιατί σήμερα ο πλούτος που υπάρχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη χώρα μας, είναι τεράστιος αλλά τον επωφελούνται οι λίγοι στον αριθμό.

Ερ: Μόνο το ΚΚΕ είναι αντίθετο σ’ αυτήν τη στραβή Ευρωπαϊκή Ένωση; Όλοι οι άλλοι συμβιβάζονται;

Απ: Μα και για αυτό ψηφίζουν όλες τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες είναι καταστρεπτικές για τη χώρα μας. Δείτε τι γίνεται με τους μισθούς, τι γίνεται με τα όρια συνταξιοδότησης, τι γίνεται με τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας κλπ.

Διαβάστε επίσης