Αύριο στην Περιφέρεια ΑΜΘ οι αντιρρήσεις των κατοίκων της Λεκάνης

 Αύριο στην Περιφέρεια ΑΜΘ οι αντιρρήσεις των κατοίκων της Λεκάνης

Η προθεσμία για τη νέα διαβούλευση, αυτήν την φορά γίνεται πραγματικά και ουσιαστικά, περί του προτεινόμενου φωτοβολταϊκού στη Λεκάνη λήγει αύριο.

Το αργότερο αύριο θα κατατεθούν στην Περιφέρεια ΑΜΘ αναλυτικά οι αντιρρήσεις των κατοίκων της Λεκάνης, σε συνεργασία με το δικηγόρο τους κ. Κόλλια. Η εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα κ. Αργυροφθάλμου που ρωτήθηκε σχετικά, είπε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

Είμαστε αρνητικοί και στη νέα υποτίθεται πρόταση της εταιρίας. Δεν υπάρχει στα σχέδια της καμία αλλαγή. Μόνο για τα μάτια του κόσμου κάποιες ελάχιστες. Περιμένουμε από την επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ που θα ασχοληθεί και θα εξετάσει το σχέδιο, να γνωμοδοτήσει αρνητικά. Προγραμματίζουμε και συνάντηση με το Δήμαρχο Νέστου ώστε να τον ενημερώσουμε για τα νεότερα της υπόθεσης».

Η κ. Αργυροφθάλμου είπε επίσης ότι ουσιαστικά η ίδια εταιρία κατέθεσε δύο ακόμη αιτήσεις. Για δύο ακόμη φωτοβολταϊκά πάρκα, μικρότερα, στην περιοχή της Λεκάνης. Προέβλεψε ότι στο τέλος τα τρία συνολικά θα συνδεθούν μεταξύ τους και ουσιαστικά θα είναι ένα και πολύ μεγάλο.

Διαβάστε επίσης