Χάρης Παππάς στους 93,7: « Είμαστε σε καλό δρόμο, μεγάλο βάρος δίνουμε στην οργάνωση»

 Χάρης Παππάς στους 93,7: « Είμαστε σε καλό δρόμο,  μεγάλο βάρος δίνουμε στην οργάνωση»

Για τις πρώτες μέρες της συνεργασίας της Ακαδημίας του Κεραυνού Πέρνης με την AEK FC Academy Network μίλησε στους 93,7 ο Χάρης Παππάς που είναι και ο υπεύθυνος του Καβαλιώτικου συλλόγου.  Τόνισε ότι η ανταπόκριση είναι θετική έως τώρα από τα παιδιά αλλά και τους γονείς.  

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε.

Ερώτηση: Ποιες είναι οι πρώτες σου εκτιμήσεις για τη συνεργασία του Κεραυνού Πέρνης με την AEK FC Academy Network; Υπάρχει ανταπόκριση;

Απάντηση: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αφού ήδη υπάρχει ανταπόκριση σε ικανοποιητικό βαθμό. Από την πλευράς οργανωνόμαστε ακόμη περισσότερο. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει το σεμινάριο της ΑΕΚ στην Αθήνα για όλο το δίκτυο και εκεί θα μάθουμε και περισσότερες λεπτομέρειες.  Γενικά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, οι γονείς είναι ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε.  Θα γίνονται φιλικά με την ΑΕΚ απλά τώρα δίνουμε μεγάλο βάρος στην οργάνωση. Πρέπει πρώτα να οργανωθούμε πολύ καλά.  Επίσης δεν σημαίνει ότι όλα τα παιδιά που θα έρθουν στην Ακαδημία μας πρέπει να γίνουν ΑΕΚ. Η συνεργασία μας ξεκίνησε γιατί υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μας προσφέρει η ΑΕΚ FC Academy Network και είναι πρωτοποριακά.

Ερώτηση: Έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις;

Απάντηση: Οι προπονήσεις ήδη έχουν ξεκινήσει. Τα τμήματα σχεδόν έχουν συμπληρωθεί ενώ βέβαια συνεχίζονται οι εγγραφές.

Τα παιδιά είναι από την περιοχή. Γνωρίζουμε ότι η απόσταση είναι λίγο μεγάλη από την Καβάλα αλλά όταν έχεις ένα παιδί που είναι ταλέντο το ωθείς σε κάτι το εξαιρετικό που έχουμε εγκαινιάσει με αυτή τη συνεργασία.  Αξίζει να κάνεις μια θυσία παραπάνω.

Θέλω εδώ να ευχαριστήσω τα Εκπαιδευτήρια «Θωμά» και την αντιπροσωπία Welcome Stores στην Καβάλα για τη βοήθεια τους σε όλη αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε.  

Ερώτηση: Είναι και για σένα κάτι το καινούριο.

Απάντηση: Είναι η 3η χρονιά. Μου αρέσει πάρα πολύ και βλέπεις το ποδόσφαιρο απ` όλες τις πλευρές, είτε οργανωτικά, είτε να δουλεύεις με παιδιά που είναι πολύ πιο δύσκολο απ` ότι με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.  Πρέπει να δουλέψεις πάνω στη τεχνική αλλά και το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται.

Ερώτηση: Νέα ταλέντα μπορεί να βγάλει το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο όπως ήσουν εσύ στο ξεκίνημα σου στην Ελευθερούπολη;

Απάντηση:  Μακάρι να βγάλει. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολύ καιρό λείπει το μεγάλο ταλέντο από την Καβάλα που θα ακουστεί το όνομα του σε μεγάλο βαθμό η ακόμη να παίξει κάποιος σε υψηλό επίπεδο εκτός νομού μας.  Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό. Ισως επειδή τα παιδιά πλέον έχουν και πολλές άλλες ασχολίες και κυρίως το διάβασμα.  Αν υπάρχει πάντως καλή θέληση από τα παιδιά, μπορούν όλα να τα προλάβουν. 

Επίσημα ανακοινώθηκε η συνεργασία του Κεραυνού Πέρνης  με την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την συνεργασία της  AEK FC DEVELOPMENT NETWORK με τον Κεραυνό Πέρνης και καλωσόρισε την ομάδα του νομού μας στο δίκτυο Ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

To AEK FC DEVELOPMENT NETWORK καλωσορίζει στο δυναμικό του Δικτύου Ακαδημιών την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΡΝΗΣ που εδρεύει στην Πέρνη Καβάλας.  Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ  ιδρύθηκε το 1977 έχοντας να επιδείξει πολλές επιτυχίες (3 φορές πρωταθλητής και 1 φορά κυπελλούχος Καβάλας). Ωστόσο, σημαντικότερη στιγμή για την ομάδα από όλες είναι  η φετινή συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας 2018-2019 για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Η διοίκηση θεωρεί εξίσου σημαντικό ίσως και σημαντικότερο το κομμάτι των ακαδημιών και γι’ αυτό κινείται  σε επαγγελματικά πρότυπα συνάπτοντας συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Η ομάδα λειτουργεί στο δημοτικό γήπεδο Πέρνης το οποίο απέχει 20 χιλ. από την πόλη της Καβάλας και περιλαμβάνει όλα τα ηλικιακά τμήματα, τα οποία λειτουργούν με διπλωματούχους προπονητές. 

Υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος ακαδημίας: κ. Παππάς Χαρίλαος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6958456637

Η ΑΕΚ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΡΝΗΣ και οι προσδοκίες του συλλόγου μέσα από τη συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ να γίνουν πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης