• 26 Απριλίου 2024,

Χιονοδρομικά κέντρα χωρίς ΧΙΟΝΙ !

 Χιονοδρομικά κέντρα χωρίς ΧΙΟΝΙ !

Αν ρωτήσεις ένα σκιέρ για τον φετινό χειμώνα θα σου απαντήσει με σχετική ευκολία ότι αυτό που ζούμε μόνο χειμώνας δεν είναι.

Ο λόγος ότι αν και είμαστε στα μέσα του Γενάρη αρκετά χιονοδρομικά κέντρα της χώρας δεν έχουν ακόμα χιόνι.

Είναι σα να λέμε πισίνα χωρίς νερό !

Η  “ΖΗΝΩΒΙΑ” και ο “ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑΣ” κάτι πήγανε να κάνουν αλλά το χιόνι που φέρανε δεν προλάβαμε ούτε φωτογραφία να το βγάλουμε.

Αυτά για τις πιο νότιες περιοχές αφού εδώ στην δική μας περιφέρεια το χιόνι δεν ήρθε ποτέ.

Οι τελευταίες ελπίδες όλων αυτών που ασχολούνται με σκι και αναγκάζονται κάθε Σαββατοκύριακο να φεύγουν προς Βουλγαρία μεριά το σύστημα που θα μας επηρεάσει προς τα τέλη του μήνα και ελπίζουν αρκετοί ότι εκτός από το ψύχος θα φέρει από την Σκανδιναβία και λίγο χιόνι γιατί αλλιώς πάνε χαμένοι.

Όσοι έχουν ανεβεί μέχρι σήμερα στο ΦΑΛΑΚΡΟ που είναι το πιο κοντινό μας χιονοδρομικό κέντρο κάνανε μία ωραία βόλτα ήπιανε ένα καφέ και επιστρέψανε αφού δεν μπορούσανε να κάνουν κάτι άλλο.

Πρίν από καμμιά 20αριά χρόνια το Φαλακρό μέσα Γενάρη ήταν μόνιμα αποκλεισμένο από το πολύ χιόνι που έπεφτε και τώρα το βλέπουν με το κιάλι.

Πάντως το Φαλακρό έστω και χωρίς χιόνι λειτουργεί κανονικά.

Λειτουργούν και οι εναέριοι αναβατήρες τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να φτάσετε στην κορυφή και να απολαύσετε την θέα.

Γενικά μπορείτε να κάνετε τα πάντα εκτός από σκι.

 

Σάλος λέει στην Βρετανία γιατί οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι γιόρτασαν την 6άρα επί της Άστον Βίλλα με 22 καυτά μοντέλα σε ένα “μπούνγκα – μπούνγκα πάρτι”.

Είδηση νομίζω ότι θα ήταν αν γιορτάζανε την 6άρα σε ένα τέτοιο πάρτι μεταξύ τους και χωρίς τα καυτά μοντέλα.

Τα παιδιά είπαν να χαλαρώσουν λίγο από τις μεγάλες απαιτήσεις του πρωταθλήμτος στο οποίο αγωνίζονται και να περάσουν καλά με ωραίες παρουσίες.

 

Επειδή πέρσι τέτοια εποχή ασχοληθήκαμε εκτενώς με το θέμα σας ενημερώνουμε οτι η εποχή της κλιμεντίνας φτάνει προς το τέλος της και έρχονται τα ορίτζιναλ μανταρίνια που είναι σίγουρα πιο ακριβά από τις κλιμεντίνες αλλά όχι απαραίτητα πιο νόστιμα.

Κλιμεντίνες for ever !!!

Καλημέρα και

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης