Χριστούγεννα  με Emigre στην Ελευθερούπολη

 Χριστούγεννα  με Emigre στην Ελευθερούπολη

Οριστικοποιήθηκε η συναυλία του συγκροτήματος Emigre στην Ελευθερούπολη, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Η συναυλία γίνεται με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης και με την οικονομική συμπαράσταση όλων των επαγγελματιών της πρωτεύουσας του Δήμου Παγγαίου.

Θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Ελευθερούπολης ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου. Κάπως έτσι θα συνεχιστεί η παράδοση των συναυλιών που έχει το Χριστουγεννιάτικο όνειρο της Ελευθερούπολης μόνο που αυτή τη φορά, η διοργάνωση ανήκει στον Εμπορικό Σύλλογο.

Οι  Emigre θεωρούνται από  σημαντικότερα ελληνικά συγκροτήματα της Pop & Rock σκηνής .

Δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 1998 στην Θεσ/νίκη και στα 18 χρόνια ύπαρξης πολλές είναι οι συνεργασίες τους, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν με τους Σταμάτη Κραουνάκη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Αντώνη Ρέμο, Goran Bregovic, Stavento, Γιώργο Μαζωνάκη, Θοδωρή Αθερίδη, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Σπανό, Φίλιππα Πλιάτσικα, Χρήστο Δάντη, Ελένη Δήμου, Κώστα Λειβαδά, Δήμο Αναστασιάδη, Ηρώ, Σοφία Βόσσου, Στάθη Παναγιωτόπουλο, Μαρίνα Σκιαδαρέση κ.α.

Οι Emigre αποτελούνται από 6 άτομα, ενώ το πρόγραμμα τους εκτός από τα δικά τους τραγούδια, περιλαμβάνει πολλές pop & rock και κλασσικές ελληνικές και ξένες επιτυχίες, ενορχηστρωμένες με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο!

Διαβάστε επίσης