Cultural Aéronáutica Española & Gullwing «ταξιδεύουν» το Kavala Airsea Show σε ολόκληρο τον κόσμο! (video)

 Cultural Aéronáutica Española & Gullwing «ταξιδεύουν» το Kavala Airsea Show σε ολόκληρο τον κόσμο! (video)

Το Kavala Airsea Show «ταξιδεύει» στον Κόσμο μέσα από στην Ισπανία!

Μία από τις πολλές αλλαγές που έφερε η πανδημία ήταν η ακύρωση πολλών δημοφιλών εκδηλώσεων ανά τον κόσμο. Τα αεροπορικά σόου (airshow), παρά το γεγονός ότι επλήγησαν καθολικά, δεν έπαψαν να εμπνέουν και να ενθουσιάζουν την παγκόσμια κοινότητα των υποστηρικτών τους. Έτσι, πολλά από τα αυτά, προσαρμοζόμενα στις νέες συνθήκες αλλάζουν μορφή. Γίνονται “virtual”, “armchair”, “live” ή και “hybrid” airshows.

Σε δύο τέτοια διεθνή γεγονότα κλήθηκε η ομάδα διοργάνωσης του Kavala Airsea Show, (διεξάγεται από το 2011 στην Καβάλα), να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ισπανία. Με μεγάλη χαρά χαιρετούμε τις δύο ισπανικές πόλεις, Torre del Mar και Gijόn μέσα από ένα 2λεπτο βίντεο που ξεναγεί τους ψηφιακούς θεατές στην πόλη της Καβάλας και το Kavala Airsea show.

Τα δύο βίντεο αποτελούν μέρος του προγράμματος συμμετοχών των δύο airshow (ημερομηνίες προβολής 19 και 26 Ιουλίου 2020) ανάμεσα σε σημαντικούς φορείς, θεσμούς και εταιρείες της παγκόσμιας αεροπορικής και τουριστικής βιομηχανίας.

Ευχαριστούμε την Cultural Aéronáutica Española για την πρόσκληση και την Gullwing Production για την δημιουργία του βίντεο!

LINK Torre del Mar Air Show 11:00 ( Greece Local Time 13:00) July 19  2020                                                                                                https://vimeo.com438937084?fbclid=IwAR0tELIO7dol5vV2mOa7TgZwYcw5i82-3h0hNZcQeLcyjB7dCEAC5r6VxmE

LINK Gijόn Air Show July 26 2020

https://www.facebook.com/search/top/?q=festival%20aereo%20internacional%20de%20gij%C3%B3n&epa=SEARCH_BOX

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης