• 6 Μαΐου 2024,

Δ. Παπουτσής: Δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ

 Δ. Παπουτσής: Δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ

Προχθές το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε την επίσημη επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη, Σαμοθράκη και γενικότερα την περιφερειακή ενότητα Έβρου της προέδρου του Φώφης Γεννηματά. Η συγκεκριμένη επίσκεψη τη κ. Γεννηματά ενδιαφέρει τα στελέχη του ΚΙΝΑΛΛ Καβάλας που φαίνεται ότι θα επιδιώξουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά της, ειδικότερα στο σκέλος της Αλεξανδρούπολης.

Το πρόγραμμα της Φώφης Γεννηματά δεν θα επεκταθεί στην υπόλοιπη Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η επίσκεψη θα αρχίσει την Κυριακή από την Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη, ενώ τη Δευτέρα η κ. Γεννηματά θα κινηθεί στην Π.Ε. Έβρου, χωρίς όμως ακόμη να έχει ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμά της.

Ο υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής δήλωσε χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ότι δεν προβλέπεται επίσκεψη της κ. Γεννηματά στην Καβάλα. Πρόσθεσε επίσης ότι έως το έκτακτο συνέδριο που θα διεξαχθεί στο τέλος του μήνα δεν προβλέπονται επισκέψεις στελεχών του ΚΙΝΑΛΛ στην Π.Ε. Καβάλας. Αυτές μετατίθενται για το προσεχές διάστημα σε σχέση βέβαια και με την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών.

Ο Δημήτρης Παπουτσής εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι αρκετοί αντιπρόσωποι του ΚΙΝΑΛΛ Καβάλας θα δώσουν το παρόν στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου στην Αθήνα. Μάλιστα, θεωρεί το συνέδριο ως καθοριστικό για την περαιτέρω πορεία του Κινήματος Αλλαγής.

Επί της πολιτικής ουσίας κι επικαιρότητας ο Δημήτρης Παπουτσής δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ότι για το Κίνημα Αλλαγής δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασιών με τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ. Είπε επίσης ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι ξεκάθαρα να εξιλεώσει το Κίνημα Αλλαγής.

 

Διαβάστε επίσης