Δελφινοκόριτσο …

 Δελφινοκόριτσο …

Σίγουρα το δεύτερο αντάμωμα στην Εγνατία και στον κόμβο του Αγίου Σίλα ήταν μεγαλύτερο σε προσέλευση απο το πρώτο που έγινε πάλι στην Εγνατία αλλά στο ύψος της Άσπρη Άμμου.

Αυτή την δεύτερη φορά και η οργάνωση ήταν καλύτερη και οι κάτοικοι της πόλης περισσότερο ενημερωμένοι για το τι σημαίνει για την πόλη της Καβάλας αυτός ο νέος σταθμός διοδίων που θέλει να τοποθετήσει η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ.

Και περισσότερο ενημερωμένοι κάτοικοι της Καβάλας και με μεγαλύτερη όρεξη για κινητοποιήσεις.

Είμαι σίγουρος οτι η τρίτη διαμαρτυρία θα είναι αυτή που όλοι θέλουμε και σε όγκο και σε ένταση.

Το θέμα βέβαια τώρα είναι το μήνυμα που στέλνουν για δεύτερη φορά οι Καβαλιώτες να το λάβουν αυτοί που πρέπει και να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους όσο αφορά την κατασκευή των νέων διοδίων.

Τέλος η δική μου η άποψη θα ήταν η τρίτη διαμαρτυρία να γίνει στο κέντρο της πόλης , ίσως στην πλατεία του Καπνεργάτη, που μπορεί με τα πόδια που λέει ο λόγος να προσέλθει ο καθένας.

Με την επιλογή της Εγνατίας αυτομάτως αποκλείουμε όλους αυτούς τους καλομαθημένους που αποφεύγουν τις μακρινές μετακινήσεις για διάφορους λόγους και τα θέλουν όλα στα πόδια τους.

Όπως και τότε για τον λιθάναθρακα έτσι και τώρα θα έπρεπε το σημείο συνάντησης για την διαμαρτυρία να ήταν μια πλατεία στο κέντρο της πόλης.

Εχω την εντύπωση οτι μεγαλύτερη σημασία απο το κλείσιμο του δρόμου έχει η συμμετοχή την οποία θα πρέπει και να προκαλέσουμε δίνοντας ραντεβού σε ένα σημείο που θα είναι πιο έύκολα προβάσιμο.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ άλλο ένα ιδιαίτερο ζεστό τριήμερο (ΠαρασκευήΣάββατοΚυριακή) μας περιμένει με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει εδώ στην δική μας περιοχή ακόμα και στους 35 βαθμούς.

35άρια στην Βόρεια Ελλάδα και 40άρια στην Νότια.

Είμαστε σε μια φάση που υποδεχόμαστε το ένα φαινόμενο μετά το άλλο.

Πριν καλά – καλά προλάβουμε να στεγνώσουμε απο τις βροχές που μας έφερε το φαινόμενο της “ΜΕΔΟΥΣΑΣ” άλλο θερμό τριήμέρο και ένα καύσωνας που ευτυχώς θα είναι μίνι και αυτός !

Αυτός πάντως που εμφανίζεται λιγότερο στα ΜΜΕ απο όλους τους παίκτες του SURVIVOR είναι ο Ντάνος ο μεγάλος νικητής που φαίνεται οτι κάνει μια σωστή διαχείριση της όλης κατάστασης και αποφεύγει σπασμοδικές κινήσεις που θα ήταν απολύτως δικαιολογημένες με όλο αυτό τον χαμό που γίνεται για πάρτη του απο την μέρα που τελείωσε το παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι οτι ο Ντάνος θα επιλέξει να εξαργυρώσει όλη αυτή την δημοσιότητα που του πρόσφερε το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Η έξοδος στις  αγορέςπάγωσεγιατί το επιτόκιο είναι αλμυρό και η κυβέρνηση το σκέφτεται αφού δεν θέλει να παίξει και να χάσει το καλύτερο χαρτί που έχει στην διάθεση της.

Η έξοδος στις αγορές αναβάλλεται αλλά δεν ματαιώνεται όπως πολλοί πιστεύουν και η κυβέρνηση θα περιμένει προκειμένου να υπάρξουν καλύτερες προυποθέσεις.

Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό εδώ που φτάσαμε.

Με την άφιξη του Κώστα Ανυφαντάκη στην Καβάλα η ομάδα μας παίρνει μπρος για τα καλά και περίπου δέκα μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας φορτσάρουμε για μεταγραφές αφού στην ομάδα θα έρθουν ακόμα 6-7 παίκτες σιγουρα.

Η ομάδα που θα δούμε σε μερικές εβδομάδες δεν θα έχει καμμία σχέση με την ομάδα που γνωρίσαμε πέρσι.

Ο καλύτερος τρόπος για να καλύψει κάποιος την φαλάκρα του και αναφερόμαστε σε φαλάκρες τύπου Γκουσγκούνη είναι το τατουάζ που με την κατάλληλη τεχνική μπορεί να δίνει την εντύπωση ενός τριχωτού κεφαλιού.

Ούτε περούκες , ούτε καπάκια ούτε εμφυτέσεις μαλλιών αν και στην περίπτωση της φαλάκρας στην οποία αναφερόμαστε δεν συμφέρει κιόλας.

Άλλο να είσαι αραιωμένος και να κάνεις μια ενίσχυση και άλλο να είσαι φαλακρό όρος και να ξεκινάς απο το 0.

Στην περίπτωση αυτή όσες και να φυτέψεις δεν φτάνουν.

Είναι ακριβώς όπως τους φόρους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Οσους και να πληρώσεις πάντα κάποιος θα μένει απλήρωτος να σε κυνηγάει.

Πάντως στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Αγγλία που είναι ακοπλεξάριστοι πάρα πολλοί με φαλάκρα Γκουσγκούνη έχουν βρεί λύση στο πρόβλημα με ένα τατουάζ που πιάνει όλο το κρανίο.

Κατά άλλα πάμε καλά και αναμένουμε άλλο ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσουμε να ξεκουραστούμε και να διασκεδάσουμε.

Θα πρέπει να τα κάνουμε όλα μαζί γιατί δεν μας παίρνει.

Παραμένουμε αισιόδοξοι και έτοιμοι να φάμε τον τόπο έστω και αν μετράμε επτά συναπτά έτη κρίσης.

Θέλω να επαναλάβω αυτό που γνωρίζουν όλοι και ταιριάζει γάντι στην δική μας την περίπτωση.

Οτι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό !

Καλή Παρασκευή και τα λέμε και πάλι αύριο Σάββατο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης