ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το ΤΑΙΠΕΔ ετοιμάζεται να αναζητήσει ιδιώτη επενδυτή για την αξιοποίηση της Αλάνας στη Νέα Ηρακλείτσα. Η διαδικασία θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας του, πιθανόν αυτόν τον μήνα. Για την ανεύρεση επενδυτή στην Αλάνα το ΤΑΙΠΕΔ συνεργάζεται με δύο συμβούλους, ένας εκ των οποίων είναι η ΕΤΑΔ. Η έκταση της Αλάνας είναι 149 στρέμματα ενώ παρόμοιες προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα έγιναν και στο παρελθόν.

 

Στην τελική ευθεία η έκδοση οικοδομικής άδειας για το εμπορικό κέντρο στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος». Μέχρι τις 12 Ιουνίου αιτήσεις στο Δήμο Καβάλας για την απαλλαγή επιχειρήσεων και επαγγελματιών από τα δημοτικά τέλη. Ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών προκειμένου να αρχίσουν πάλι τα δρομολόγια του φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Τη δυτική πλευρά του Δήμου Παγγαίου και τη Θάσο έπληξε η κακοκαιρία χθες το απόγευμα και το βράδυ.

 

Η Πολεοδομία Καβάλας εξέδωσε άδεια για την κατεδάφιση καμένου σπιτιού κοντά στον κόμβο Φαλήρου. Προς επαναλειτουργία το πολιτιστικό κέντρο του Πυθαγόρα. Επαναλειτουργούν από σήμερα οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Τηλεδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής Καβάλας για το θέμα των Πετρελαίων. Η παράταξη της Κατερίνας Πετράκη επικράτησε άνετα στις εκλογές του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο.

 

Πανελλήνια διάκριση μαθητών του ΟΑΕΔ Καβάλας. Ξαναρχίζουν σήμερα τα μαθήματα σκάκι του τοπικού συλλόγου. Ανοιχτή μόνο για επιστροφές βιβλίων η Δημοτική Βιβλιοθήκη. Μέχρι τις 5 Ιουνίου οι εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο. Πρόγραμμα στειρώσεων σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας αρχίζει εντός των ημερών ο φιλοζωϊκός σύλλογος Αίσωπος.

 

Πολύ πιθανό να αποχωρήσουν από τον ΑΟΚ ο Γιώργος Γουνελάς και ο Κώστας Μαρκόπουλος. Υποβιβάστηκαν οριστικά στο τοπικό Κεραυνός Πέρνης και Δόξα Θεολόγου.

 

 

Διαβάστε επίσης