ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Φθινοπωρινή τουριστική κίνηση δημιουργούν ειδικά στην πόλη της Καβάλας, στη διάρκεια των Σαββατοκύριακων οι αφίξεις Τούρκων επισκεπτών. Τέσσερα λεωφορεία με 200 επιβάτες ήταν χθες στο κέντρο της πόλης και στην Παναγία, στο πλαίσιο των γνωστών εκδρομών από την Τουρκία στη Θεσσαλονίκη. Αρκετοί επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου όπως και μέλη του πληρώματος, κινήθηκαν επίσης χθες στην Καβάλα και τους Φιλίππους. Το κρουαζιερόπλοιο «Azamara» ήταν το τελευταίο του έτους.

 

Τα κρούσματα του Οκτώβρη στις ΠΕ Καβάλας- Θάσου ήταν όσα και τον Σεπτέμβρη. Με τρία δρομολόγια φέρι μποτ την ημέρα αρχίζει ο Νοέμβρης για τη γραμμή του Πρίνου. Γιώργος Γραμμένος και Τάνια Σιμήτα υποψήφιοι πρόεδροι στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου. Νέο απογευματινό ωράριο στην αγορά από αύριο, έναρξη σήμερα των ενδιάμεσων εκπτώσεων. 15 Γρι Γρι από Καβάλα και Θεσσαλονίκη ψάρευαν χθες το απόγευμα σαρδέλα στον κόλπο μεταξύ Καβάλας- Θάσου.

 

Βρέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που ξημερώματα Κυριακής στην οδό Φιλίππου παρέσυρε τρία σταθμευμένα δίκυκλα κι εξαφανίστηκε. Ομαλή η λειτουργία του ΔΙΠΑΕ Καβάλας, στην πόλη μας παλιοί και νέοι φοιτητές. Θετικός στον κορωνοϊό καθηγητής, νοσεί ήπια κι είναι σπίτι του. Δύο ακόμη ηλεκτρονικές απάτες σε βάρος κατοίκων του Νομού. Την Πέμπτη 18 Νοέμβρη εκλογές μεταξύ των γιατρών ΕΣΥ Καβάλας. Δια ζώσης η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εντός της εβδομάδας. Πρώτη φορά η πίστα Μότο Κρος των Κρηνίδων έλαβε άδεια λειτουργίας.

 

Στις 8 Νοέμβρη νέα απόφαση για τη λειτουργία ή όχι του πολιτιστικού κέντρου του Πυθαγόρα. Επανέρχεται σε δραστηριότητα τμημάτων του και ο συνοικιακός σύλλογος της Παναγίας. Ο Αριστείδης Κουμουσίδης πάλι πρόεδρος στο σύλλογο του Περιγιαλίου.

 

Συμμετέχει και ο ΑΟΚ στη σημερινή νέα κλήρωση της Σούπερ Λιγκ 2. ΑΟΚ και Ζάκυνθος ζητούν προθεσμία για να κάνουν μεταγραφές. Νίκησε ο ΓΣΕ, ηττήθηκαν Ένωση- Πάνθηρες και τα κορίτσια του ΑΟΚ στο βόλεϊ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης