ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

Επανήλθαν στα Υπουργεία οι 3 κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού Καβάλας προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαραίτητες λύσεις. Ο κ. Μορφίδης συνάντησε την υφυπουργό Οικονομικών κ. Παπανάτσιου για τα ακίνητα που διεκδικεί ο Δήμος Καβάλας. Προωθείται τροπολογία για την άτοκη επιστροφή των οικογενειακών επιδομάτων του ΙΚΑ. Συζητείται τροπολογία για τα δίμηνα του Δήμου Παγγαίου. Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Μέσα στο πλοίο Εξπρές Πήγασος είναι από χθες το βράδυ οι επιβάτες, περιμένοντας άρση απαγορευτικού. Στο λιμάνι και το πλοίο «Διαγόρας». Νέο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί στην παραλιακή Εγνατία. Θα είναι 4 αστέρων, 54 κλινών. Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει το Καλοκαίρι του 2020. Αύριο συνέντευξη τύπου για την ΚαβάλαExpo, η διοργάνωση της οποίας είναι στην τελική της ευθεία. Αύριο το απόγευμα γενική συνέλευση δασκάλων και νηπιαγωγών. Ανακοίνωση Θόδωρου Μουριάδη για τα Χειμερινά δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Συνεχίζει να το σκέπτεται ο Φώτης Καραλίδης το αν θα μείνει επικεφαλής της «Κοινωνικής Συμμαχίας».

 

Εντός των ημερών η λειτουργία του ιδρύματος «Αγία Μαρίνα» ως ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης. Αρχίζει σήμερα στο ΤΕΙ η εκπαιδευτική δραστηριότητα, με ειδικές εκδηλώσεις υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών. Σε τουριστική έκθεση στο Παρίσι η συνάντηση του Κώστα Αντωνιάδη με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας κ. Σαντορινιός δήλωσε ότι θα γίνει κάθε δυνατή ενέργεια για να παραμείνει σε λειτουργία το Χειμώνα η γραμμή φέρι μποτ Καβάλα- Πρίνος.

 

Αγιασμός τελέστηκε το Σάββατο στη Θρακική Εστία. Ίδια εκδήλωση στη Λέσχη Ποντίων. Σήμερα αγιασμός στο σύλλογο Εβριτών. Εκδήλωση για την ευρωπαϊκή μέρα γλωσσών έγινε χθες το πρωί από τους καθηγητές αγγλικής. Το πρωί στη Δ. Βιβλιοθήκη, το απόγευμα στο «Αντιγόνη Βαλάκου» οι δημοτικές εκδηλώσεις για τη σημερινή παγκόσμια μέρα τρίτης ηλικίας.

 

Με σκόρερ τον Τσούτση ο ΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου κι έστειλε μήνυμα ανόδου προς κάθε κατεύθυνση. Έχασαν Αετός Ορφανού και Πέρνη, ισοπαλία του Νέστου στο Κιλκίς. Κατέρρευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο η Energean Kavala BC στο ματς με το Διαγόρα, αποκλείστηκε από το κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης