• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ το Σαββατοκύριακο διαπιστώθηκαν 8 κρούσματα στην ΠΕ Καβάλας. Ένα από αυτά αφορά ηλικιωμένο που βρίσκεται στο Πουλίδειο γηροκομείο και είναι χωρίς συμπτώματα. Το Σάββατο ελέγχθηκαν περισσότεροι από 100 τρόφιμοι και εργαζόμενοι του ιδρύματος, τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά ως αύριο. Τεστ στον κορωνοϊό έκαναν χθες οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου που επιστρέφουν στην εργασία τους από κανονική άδεια. Εν τω μεταξύ διαπιστώνεται ότι δεν υπάρχει σύστημα ελέγχου και επιτήρησης των κρουσμάτων που είναι σε καραντίνα.

 

Οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου καταγγέλλουν περιστατικό βίας από ασθενή της ψυχιατρικής κλινικής. Τροχαίο υλικών ζημιών έγινε χθες το απόγευμα εντός του δημοτικού κοιμητηρίου. Το Λιμεναρχείο συνέδραμε πολίτες που ήταν σε σκάφος αναψυχής «ανοιχτά» της Καλαμίτσας, στο οποίο διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη. Επείγουσα ανακοίνωση για ανάγκη αίματος- ομάδα Β’ αρνητικό- για ασθενή του Νοσοκομείου.

 

Πολύωρη διακοπή νερού και ρεύματος Σάββατο και Κυριακή στις Κρηνίδες και άλλα χωριά της ΔΕ Φιλίππων. Στη σημερινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας εγκρίνει τη διάλυση της κοινοπραξίας με τη ΔΕΠΟΣ και το έργο αναβάθμισης στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Περαιτέρω μείωση από τον Σεπτέμβρη των μαθητών των δημοτικών σχολείων της πόλης. Καινούργια απορριμματοφόρα μέσω του «Φιλόδημου» για Δήμο Καβάλας και Θάσου. Πυρκαγιά που προκάλεσε κεραυνός στη Σαλιάρα της Θάσου έσβησε η βροχή που επακολούθησε.

 

Αναβάλλονται λόγω της πρόληψης του κορωνοϊού οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Θάσο. Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Βαμβακίδης επισκέφθηκε τον Κεχρόκαμπο. 20 και πλέον πολιτιστικοί σύλλογοι της Καβάλας δεν έχουν καμία δραστηριότητα λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

 

Χάλκινο μετάλλιο για τα κορίτσια του ΟΚΑΚ της σκυταλοδρομίας 4Χ100 στους πανελλήνιους αγώνες στίβου. Αφεντουλίδης– Σιδηρόπουλος οι νέοι ποδοσφαιριστές του Αετού Οφρυνίου. Τον 18χρονο Αριστείδη Παπασαββόγλου απέκτησε ο ΓΣΕ, με διπλό ρόλο επανήλθε στην Ένωση ο Χρήστος Καράγιωργας.

 

Διαβάστε επίσης