ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Επιβεβαιώνεται χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση η επίσκεψη αύριο στην Καβάλα διπλωμάτη των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο πρόξενος από τη Θεσσαλονίκη. Φημολογείται ότι μαζί του θα είναι υποψήφιοι επενδυτές. Το πρόγραμμα συναντήσεων περιλαμβάνει και επίσκεψη στον ΟΛΚ. Το Σάββατο σε αθηναϊκή εφημερίδα υπήρξε ένα ακόμη κείμενο για αμερικάνικο ενδιαφέρον σχετικά με τα μεγάλα λιμάνια του Νομού.

 

Το απόγευμα θα είναι σε ημερίδα στο Λούσυ για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας. Πολύ πιθανή επίσκεψη στην Καβάλα –εντός των ημερών- κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη. Αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας έλαβε μέρος την Κυριακή στη γενική συνέλευση της ΕΣΕΕ. Λαϊκή συνέλευση έγινε την Κυριακή στο Νέο Ζυγό, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Καβάλας.

 

Συνάντηση με το διοικητή του Νοσοκομείου το μεσημέρι για το βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη. Τουριστική προβολή σε έκθεση στο Ισραήλ από αύριο με τη συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ και της Δημωφέλειας. Επιτροπή για τα θέματα του κοροναϊού συγκροτήθηκε στο Νοσοκομείο. Με ανακοίνωση του ο Χρήστος Ποτόλιας υπενθυμίζει το ενδιαφέρον του για τη λειτουργία του βιολογικού σταθμού στο Δάτο από τον Οκτώβρη του 2018.

 

Την Τετάρτη γενική συνέλευση του Λυκείου των Ελληνίδων, σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα γίνει στις 19 του μήνα. Τις εισπράξεις του καταστήματος του μιας μέρας διέθεσε στο σύλλογο εθελοντών κατά του καρκίνου ο Γιάννης Σαρρής. Μέλη του φιλοζωϊκού συλλόγου Νώε εξουδετέρωσαν παράνομες παγίδες λαθροκυνηγών που βρέθηκαν σε περιοχή κοντά στο σκουπιδότοπο του Δήμου Παγγαίου. Ήταν επικίνδυνες και για τον άνθρωπο.

 

Στις καθυστερήσεις ηττήθηκε στην Ηγουμενίτσα ο ΑΟΚ, 1-0 από τον Θεσπρωτό. Μετά το ΓΣΕ που νίκησε στο Ναύπλιο, χθες το απόγευμα κέρδισε την Ευκαρπία και η Ένωση. Ο Νέστος νίκησε 2-1 τον Κεραυνό Πέρνης αυξάνοντας τις πιθανότητες υποβιβασμού της.

Διαβάστε επίσης