• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΓΕΝΑΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΓΕΝΑΡΗ 2022

Σε κλίμα συναίνεσης και χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα οι χθεσινές ειδικές και δια ζώσης συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων στο Ν. Καβάλας. Πεφάνης και Ζυγούλας παρέμειναν πρόεδροι σε Καβάλα και Νέστο. Μποσμπότης και Πιπίνης νέοι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων Παγγαίου και Θάσου. Δεν άλλαξε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Νέους αντιδημάρχους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Παγγαίου. Δεν αλλάζουν οι αντιδήμαρχοι Καβάλας ενώ τις αλλαγές των αντιδημάρχων του θα ανακοινώσει εντός των ημερών ο Δήμαρχος Νέστου.

 

Λιγότερα χθες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Νομό Καβάλας, αυξήθηκαν αρκετά το Σαββατοκύριακο οι ασθενείς στο Νοσοκομείο. Μαζί με τα σχολεία ξαναρχίζουν σήμερα τα μαθήματα στο ΔΙΠΑΕ και στο Δημοτικό Ωδείο. Κριτική στην Κυβέρνηση για τα σχολεία από την ΕΛΜΕ Καβάλας. Για λογαριασμό των μαθητών της Καβάλας οι Δήμος Καβάλας μέσω των σχολικών επιτροπών προμηθεύτηκε self test. Παραμένει αγνοούμενος στον Στρυμονικό κόλπο ο ψαράς από το Κοκκινοχώρι. Συντήρηση σε καπναποθήκη της οδού Αμύντα, στην οποία σύντομα θα λειτουργήσει κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών. Στην περιοχή του Περιγιαλίου επεκτείνεται το έργο του δικτύου φυσικού αερίου.

 

Κανονικά από σήμερα οι δίκες στο Δικαστικό Μέγαρο. Οδηγός φορτηγού βρέθηκε νεκρός εντός του οχήματος κοντά στο Ζυγό, τα αίτια του θανάτου του είναι παθολογικά. Καμία επικοινωνία εργαζόμενων με εταιρία στα Πετρέλαια, νέα ερώτηση για την επέμβαση των ΜΑΤ από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Με το Δήμαρχο Θάσου συναντήθηκε η νέα αντιπεριφερειάρχης Μαρία Πολυμέρου.

 

Αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία του και ο σύλλογος Ποταμουδίων. Κανονικά συνεχίζει τις δραστηριότητες στο κτίριο του το Λύκειο των Ελληνίδων. Μικροπαρεμβάσεις στην είσοδο της αυλής του 5ου δημοτικού σχολείου. Απολογισμός δραστηριοτήτων και δωρεών για τους τελευταίους μήνες του 2021 από το σύλλογο ΦΙΛΟΣ των Ελλήνων και Καβαλιωτών της Νυρεμβέργης.

 

Τρεις νέους ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε χθες ο ΑΟΚ. Ίσως δεν αγωνιστεί και την ερχόμενη Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης