ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ 2021

Ανησυχία δημιουργούν στη Θάσο οι όροι που θέτουν οι κυβερνήσεις Αγγλίας και Ρουμανίας στους υπηκόους τους που θα επισκεφθούν το νησί και τη χώρα μας γενικότερα. Με τα σημερινά δεδομένα οι Ρουμάνοι και οι Εγγλέζοι τουρίστες επιστρέφοντας από την Ελλάδα θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα. Το μέτρο ισχύει για τους μη εμβολιασμένους. Σε κίνδυνο οι αφίξεις Εγγλέζων τουριστών στη Θάσο, έχουν προγραμματιστεί από τις 17 Μάη και μετά. Οι Βούλγαροι αντίθετα μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν από την Ελλάδα μόνο με αρνητικά PCR τεστ.

Περισσότεροι από 15.000 οι κάτοικοι του Ν. Καβάλας που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις. Στους 50 οι ασθενείς στο Νοσοκομείο. Το Σάββατο και την Κυριακή πέθαναν από κορωνοϊό δύο άνδρες ηλικίας 52 ετών.

Σταμάτησαν τα δρομολόγια του πλοίου Πελαγίτης που γίνονταν κάθε Σάββατο από το κεντρικό λιμάνι. Μία ακόμη βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης χθες στη συνοικία της Νεάπολης. Ξαναλειτουργούν τα ξενοδοχεία Γαλαξίας και Εγνατία. Εργαζόμενος στην Καθαριότητα του Δήμου έπεσε από απορριμματοφόρο και τραυματίστηκε. «Επέστρεψε» στο νεκροταφείο της Ελευθερούπολης η σορός του άνδρα που βρέθηκε στο νεκροταφείο Αγίου Αθανασίου Δράμας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας συνεδριάζει το απόγευμα, αποφασίζει για την εκπόνηση μελετών σε έργο νέου γυμναστηρίου στο Περιγιάλι. Μέχρι 31 Μάη οι εγγραφές στο Μουσικό σχολείο Καβάλας. Επαναλειτουργεί από σήμερα ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας. Εθελοντική δράση καθαριότητας από πολίτες στην ακτή Περιγιαλίου και στο Δάτο.

Ο ΑΟΚ νίκησε 3-1 στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό, ευνοήθηκε από τα άλλα αποτελέσματα στην Φουτμπολ Λιγκ κι είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου νίκησε στο ντέρμπι με τον Αετό Οφρυνίου. Νίκησε ο ΓΣΕ, ηττήθηκε η Ένωση.

Διαβάστε επίσης