ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Οι συνηθισμένες και αναμενόμενες αναφορές έγιναν για την Καβάλα, στη διάρκεια των εγκαινίων της ΔΕΘ. Ο Πρωθυπουργός και διάφοροι Υπουργοί μνημόνευσαν τα έργα ανάπτυξης του νέου λιμανιού, τη σιδηροδρομική Εγνατία και το έργο του αγωγού ΤΑΡ. Μίλησαν για τον ενεργειακό κόμβο στην περιοχή. Στα εγκαίνια της ΔΕΘ παραβρέθηκαν οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας όπως και κομματικά στελέχη.

 

Κριτική στην ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ έκανε από την πόλη μας η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Εύα Καϊλή. Και με εσωτερικά θέματα της οργάνωσης ασχολήθηκε το Σάββατο που ήταν στην Καβάλα κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ. Δόθηκε στήριξη στη Δήμητρα Τσανάκα. «Ανοιχτό» το θέμα του Χρήστου Μέτιου. 74χρονη οδηγός σκοτώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου κοντά στη Ζαρκαδιά, το αυτοκίνητο της έπεσε σε γκρεμό και πήρε φωτιά. Συνεχίζει την προσπάθεια της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι η Σταυρούλα Τσολακίδου, στους 5 πρώτους αγώνες έχει τρεις νίκες- μία ισοπαλία- μία ήττα.

 

Κανονικά θα γίνει αύριο αγιασμός στο 12ο δημοτικό σχολείο, μετακόμιση τον μήνα Οκτώβρη. Σημαντικό έργο ανάπλασης ετοιμάζει ο ΟΛΚ στο κεντρικό λιμάνι. Ημερίδα για όλα τα προβλήματα της Παναγίας ετοιμάζει ο σύλλογος κατοίκων της περιοχής. 40 περίπου αστυνομικοί από την Καβάλα έλαβαν μέρος στα μέτρα για τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Εργαζόμενοι της ΒΦΛ και του νοσοκομείου στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ. Εντός των ημερών θα λάβει άδεια λειτουργίας ως ιδιωτικό ΚΔΑΠ το ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Ανακοίνωση του Χρήστου Ποτόλια για τον αποκλεισμό παιδιών από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Συνεδριάζει το μεσημέρι η τουριστική επιτροπή του Δήμου Καβάλας.

 

Την εταιρία PFIC τίμησε στην εκδήλωση της Παρασκευής ο σύλλογος κατοίκων Αγίας Παρασκευής. Παρατείνεται ως το τέλος του μήνα η έκθεση ζωγραφικής της Στέγης στο αρχαιολογικό μουσείο. Πετυχημένη συμμετοχή της Περιφέρειας σε έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στη Γερμανία.

 

Για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας ο ΑΟΚ νίκησε 7-0 την Ακαδημία Ελπίδες. Ισόπαλο χωρίς γκολ το φιλικό με τη Δόξα. Νίκησε σε φιλικό ο Νέστος, ισοπαλία για τον Κεραυνό Πέρνης. Πρώτη φιλική νίκη επί του Πανσερραϊκού για την Energean Kavala BC.

 

 

Διαβάστε επίσης