«Πάρε Θέση» και εσύ στο διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας»

 «Πάρε Θέση» και εσύ στο διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας»

Το παράρτημα Ν. Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και το Επιμελητήριο Καβάλας συνδιοργανώνουν την δράση «Πάρε Θέση». Έτσι μπορείς και εσύ να «Πάρεις Θέση» στο διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Rescue 2, κάνοντας δωρεάν μια εκπαιδευτική βόλτα στον στο λιμάνι της Καβάλας με την παρέα σου.

Η δράση «Πάρε Θέση» έχει σημείο εκκίνησης την πρώτη πλωτή προβλήτα δίπλα στο πάρκινγκ του ΝΟΚ και έχει ως στόχο την γνωριμία του κόσμου με την ΕΟΔ και, συγκεκριμένα, με το Τμήμα Υγρού Στοιχείου, που ασχολείται με την έρευνα και τη διάσωση στη θάλασσα, τις λίμνες και τα ποτάμια. Στη διάρκεια της εκπαιδευτικής βόλτας, τα μέλη διασώστες της Οργάνωσης θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες του σκάφους τον διασωστικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται και τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε περιπτώσεις επιχειρήσεων.

Το «Πάρε Θέση» θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι: Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο από τις 17:30 έως 20:30 και Κυριακή 11:00 – 14:00 & 17:30 με 20:30
Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

https://tinyurl.com/parethesi

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Εκ του Δ.Σ. του παραρτήματος Ν. Καβάλας

Της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Διαβάστε επίσης