• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Αυξημένη ήταν το προηγούμενο διήμερο η κίνηση στο κεντρικό λιμάνι. Ρόλο έπαιξαν οι επιβάτες προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου αλλά και οι επισκέπτες στην φρεγάτα Ψαρρά. Αλλάζουν από την Τετάρτη τα δρομολόγια προς τα νησιά, γίνονται 9 την εβδομάδα στο τέλος του μήνα. Η άφιξη πλοίου το βράδυ του Σαββάτου μεταφέρεται για την Κυριακή το πρωί. Στο μεταξύ εγκρίθηκε και από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας το έργο του ΟΛΚ στο λιμάνι μέσω του προγράμματος ΒΑΑ.

 

Πολεοδομία στο Δήμο Θάσου μόνο για δύο οικισμούς του νησιού προτείνει ο Δήμος Καβάλας. Επανήλθε από την Παρασκευή στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ η λειτουργία του βιολογικού στο Δάτο. Από τον Γενάρη ο βιολογικός λειτουργούσε με γεννήτρια. Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι Καβάλας θα αποζημιώνονται για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις. Παίζει ρόλο η χιλιομετρική απόσταση του Δημαρχείου από την οικία τους. Την Τετάρτη σε εκδήλωση στην πόλη μας ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστουδουλάκης. Με επιπλέον Αντεισαγγελέα ενισχύεται για τους επόμενους 6 μήνες η Εισαγγελία Καβάλας.

 

Νεκρή θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην ακτή της Άσπρης Άμμου. Ζημιές σε διαμέρισμα προκάλεσε φωτιά που εκδηλώθηκε στην κουζίνα της κατοικίας. Με τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Τόσκα συναντήθηκε στην Αθήνα ο Κώστας Μορφίδης. Η διοίκηση του ΕΚΑΒ συγχαίρει το προσωπικό της Καβάλας για την ανταπόκριση του στο πολύνεκρο τροχαίο την περασμένη Παρασκευή. Αυξήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Η προθεσμία έληξε χθες. Συνέντευξη τύπου το απόγευμα για να παρουσιαστεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ των Φιλίππων. Και η Δημωφέλεια θα προσφύγει δικαστικά κατά της Εγνατίας Οδού σχετικά με το έργο των διοδίων στην Παράκαμψη.

 

Από το Σάββατο έκθεση φωτογραφίας στην Παλιά Μουσική, μελών του Φωτογραφικού Ομίλου. Με καθυστέρηση έγιναν χθες οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης. Χωρίς την παρουσία του Λευθέρη Παπαδόπουλου η εκδήλωση αφιέρωμα σε αυτόν που έκανε το Σάββατο στο Αμφιθέατρο ο Σύλλογος Προυσαλιωτών.

 

Σήμερα συνεδριάζει η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ προκειμένου μέσω παραιτήσεων να υπάρξει αλλαγή στη σύνθεση του. Νέα διοίκηση αναζητά ο Ορφέας Ελευθερούπολης, νέος πρόεδρος στο Ορφάνι.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης