• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Ανάμεσα στους πρόσφατους πελάτες της καντίνας αναζητά η Αστυνομία το δράση της δολοφονίας του 59χρονου επαγγελματία που τη λειτουργούσε. Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα. Ο άτυχος 59χρονος πυροβολήθηκε από πίσω, από κυνηγετική καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες βασικός ύποπτος είναι άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε διαφωνία με το θύμα. Το περιστατικό έγινε στην καντίνα που βρίσκεται στη διασταύρωση για Φιλίππους, λίγο πριν από της Κρηνίδες.

 

Με δηλώσεις του στην Πρωινή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες για φιλοξενία προσφύγων στην Αλάνα αλλά και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα. Τόσο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος όσο και ο Γιώργος Κουμουτσάκος απαντούν σε ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου σημειώνοντας ότι στο Ασημακοπούλου μπορούν να φιλοξενηθούν 975 πρόσφυγες. Άγνωστοι δράστες κατέστρεψαν το βράδυ του Σαββάτου πολλά ντουλαπάκια τάφων στα δημοτικά Κοιμητήρια. Διάρρηξη σημειώθηκε το ίδιο βράδυ στο κυλικείο του κλειστού γυμναστηρίου της Ελευθερούπολης.

 

Συνεδριάζουν σήμερα τα δημοτικά συμβούλια Καβάλας- Νέστου. Στα δικαστήρια θα λύσουν την οικονομική τους διαφορά ΟΛΚ και ΔΕΥΑΚ, σχετικά με κατανάλωση νερού στο νέο λιμάνι. Ο Θόδωρος Μουριάδης και ο Γιάννης Μούτλιας εξελέγησαν στο νέο συμβούλιο της ΠΕΔ ΑΜΘ. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε τριήμερο σεμινάριο των καθηγητών της Αγγλικής γλώσσας Καβάλας. Λόγω συνέλευσης εκπαιδευτικών δεν θα λειτουργήσουν δημοτικά και νηπιαγωγεία του Νομού Καβάλας στις 11 Δεκέμβρη. Με Βιέννη και Ελσίνκι συνδέεται το Καλοκαίρι το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος.

 

Με πολύ κόσμο παρουσιάστηκε στη Λέσχη Ποντίων βιβλίο για τη ζωή του Πλούταρχου Κανετίδη. Αγιασμό έκανε το Σάββατο ο Όμιλος Πόντιων Χορευτών. Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του συλλόγου φίλων ζώων Αίσωπος.

 

Με σκορ 3-2 ηττήθηκε ο ΑΟΚ από τον ΟΦ Ιεράπετρας. Η ομάδα μας δέχθηκε 3 γκολ από στημένες φάσεις. Νίκησε εκτός έδρας η Ένωση στο μπάσκετ, ηττήθηκε στην Ελευθερούπολη ο ΓΣΕ. Παραμένει πρώτος στην βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Νέστος. Στο βόλεϋ τα κορίτσια του ΑΟΚ νίκησαν 3-1 τα Γιάννενα.

 

Διαβάστε επίσης