• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Συνεχίζεται όλη την εβδομάδα το μέτρο ελέγχου της εξόδου των προσφύγων από τη Δομή του «Ασημακοπούλου». Τα υλοποιεί η Αστυνομική Διεύθυνση από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Νέα μικρή αύξηση των κρουσμάτων και των ασθενών που νοσηλεύονται με κορωνοϊό. Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κάτοικο Θάσου που «έσπασε» την καραντίνα. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ν. Καβάλας ήταν πρώτος σε εμβόλια στην ΑΜΘ.

 

Την Παρασκευή ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης συναντά στην Αθήνα τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ, συζητούν για την ακτή της Καλαμίτσας. Η ΕΤΑΔ ζητά υπέρογκα ποσά ως ετήσιο ενοίκιο από δύο καταστήματα της ακτής. Γυναίκα τραυματίστηκε χθες το πρωί στον Τίμιο Σταυρό, παρασύρθηκε από επιβατικό αυτοκίνητο. Συναντήσεις με τοπικούς φορείς και παράγοντες είχε το Σάββατο στην Καβάλα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ερώτηση στη Βουλή για την αξιοποίηση του ακινήτου της παλιάς Μεραρχίας. Οι αγρότες του Νέστου έστειλαν επιστολή στον ΕΛΓΑ, ζητούν δίκαιες αποζημιώσεις στα προβλήματα που προκάλεσε στις καλλιέργειες τους η πρόσφατη κακοκαιρία.

 

Παληό και Ελευθερούπολη στα σχέδια του ΔΕΣΦΑ για επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου. Αρχές Ιουνίου οι πρώτοι τουρίστες στην Τόσκα, θα προέρχονται από Σλοβακία και Ισραήλ. Δεν υπάρχει πρόγραμμα αφίξεων κρουαζιερόπλοιων φέτος στο κεντρικό λιμάνι. Η πρόεδρος των γιατρών ΕΣΥ Ν. Καβάλας διαμαρτύρεται για την αποδυνάμωση του αναισθησιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου και απόσπαση γιατρού της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο της Ξάνθης. Κυκλοφοριακά προβλήματα από σήμερα στην Παναγία λόγω έργου οπτικών ινών στην οδό Μεχμέτ Αλή.

 

Εθελοντικές δράσεις καθαριότητας πολιτών στο δάσος των Πεντακοσίων και σε πλατεία του Κοκκινοχώματος. Γιορτή λουλουδιών έγινε χθες στο Δάτο. Πετυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία της Παρασκευής στην πλατεία από το Χαμόγελο του Παιδιού. Συγκέντρωση τροφίμων εν όψει Πάσχα στον Αμυγδαλεώνα.

 

Νέα νίκη του ΑΟΚ επί του Πιερικού, την Τετάρτη παίζει εκτός έδρας με την Τρίγλια. Στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής νίκες του Οφρυνίου και του Νέστου, ισοπαλία του Ορφανίου. Νίκη το Σάββατο του ΓΣΕ.

 

Διαβάστε επίσης