• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Συζητήσεις για τη μεταξύ τους συνεργασία ξεκινούν άμεσα οι παρατάξεις του Χρήστου Μέτιου και του Κωστή Σιμιτσή. Η συνεργασία στο Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜΘ θα επιδιωχθεί να γίνει όπως ακριβώς προβλέπουν οι πρόσφατες αλλαγές στον Κλεισθένη. Αν υπάρξει συμφωνία τότε οι δύο παρατάξεις θα έχουν 22 έδρες στο νέο συμβούλιο. Τα κόμματα που στήριξαν τα δύο ψηφοδέλτια φέρονται να συμφωνούν στην προοπτική της συνεργασίας, δίνουν πρωτοβουλία κινήσεων στους δύο επικεφαλής των συνδυασμών.

 

Η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε εργασίες κατεδάφισης ακινήτου στην Παναγία, στην οδό Καψάλη 34. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται τοποθετήθηκαν σταθερές ομπρέλες θαλάσσης στα βράχια, στο δυτικό άκρο της παραλίας Αλυκές στη Θάσο. Ο επικεφαλής του κόμματος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για να μάθει το ανύπαρκτο χρέος του Δήμου Καβάλας στη ΔΕΗ. Προγραμματική σύμβαση Δήμου Καβάλας – Τεχνικού Επιμελητηρίου προωθούν για τα προβλήματα στην Πολεοδομία η διοίκηση Μουριάδη και η διοίκηση του τμήματος ΑΜ.

 

Απάντηση της Τάνιας Ελευθεριάδου στην κριτική που της έκανε ανεξάρτητη παράταξη, η οποία ήταν υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο Πολυστύλου. Σε εκδηλώσεις σε όλο το Νομό ήταν το Σαββατοκύριακο ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Ο Δήμος Καβάλας ενημερώθηκε από κατοίκους του Περιγιαλίου, θα κλαδέψει επικίνδυνα δέντρα στην οδό Κεφαλληνίας 4. Συνεχίζονται ακόμη και την Κυριακή οι εργασίες επιδιόρθωσης κτιρίων στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου.

 

Ο Τσέχος σκακιστής Πλατ κέρδισε το 28ο τουρνουά σκάκι που τέλειωσε χθες το μεσημέρι. Το βράδυ μουσική εκδήλωση στον Κεχρόκαμπο για τα 100 χρόνια από την έναρξη της γενοκτονίας των Ποντίων. Ελικόπτερο πυρόσβεσης εδρεύει από την Παρασκευή στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». 10 κρουαζιερόπλοια θα έρθουν στην Καβάλα το 2020.

 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Μίρτσος προορίζεται για πρόεδρος της νέας ΠΑΕ ΑΟΚ. Στο πρώτο φιλικό της περιόδου ο ΑΟΚ ήταν καλός, ηττήθηκε 2-1 από την Κ20 του ΠΑΟΚ. Θα εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής στη νέα Γ’ Εθνική ο Νέστος.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης