ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Στην εφημερίδα της κυβέρνησης δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα η επικαιροποιημένη μελέτη του Δήμου Καβάλας για την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης. Όταν ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις των συλλογικών οργάνων κι ετοιμαστεί η διαγράμμιση, η ελεγχόμενη στάθμευση θα εφαρμοστεί σε 40 περιοχές του κέντρου. Αφορά περίπου 570 θέσεις στάθμευσης. Η ελεγχόμενη στάθμευση άρχισε στην Καβάλα τον Μάη του 2006. Σταμάτησε το Καλοκαίρι του 2013, όταν καταργήθηκε η δημοτική αστυνομία.

 

Θανάσιμα τραυματίστηκε χθες το πρωί 50χρονος αγρότης ήταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο στην παραλιακή Εγνατία. Δύο άτομα αναζητά η Αστυνομία επειδή το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Γαλλικής Δημοκρατίας απείλησαν με μαχαίρι 28χρονη εκπαιδευτικό και της πήραν το κινητό της τηλέφωνο. Εκλογές και νέες διοικήσεις χθες για το σύλλογο κατοίκων Παναγίας και το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών. Άνθρακες ο θησαυρός του Δήμου Νέστου. Τελικά σε δημοπρασία βγαίνει ένα μικρό μόνο μέρος του κάμπινγκ «Παραλία» στην Κεραμωτή. Για τις ανάγκες βίντεο κλιπ που θα γυρίσουν Ινδοί στην Καβάλα βρέθηκαν χορεύτριες, αναζητείται γιοτ και μεσήλικας.

 

Αυτήν την εβδομάδα εγκρίνεται σε επιτροπή της Περιφέρειας στην Κομοτηνή η Λευκή Νύχτα της 4ης Μάη. Επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό κ. Σταθάκη έστειλε το ΤΕΕ ΑΜ όσον αφορά τα προβλήματα του προγράμματος Εξοικονομώ ΙΙ. Στη διάρκεια της χθεσινής συνέλευσης των ΚΟΙΝΣΕΠ της ΑΜΘ έγινε γνωστή η οριστική ματαίωση του προγράμματος δωρεάν σχολικών γευμάτων στα σχολεία του Δήμου Καβάλας. Νέα ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για το Ειρηνοδικείο Θάσου. Ο Εμπορικός Ακόλουθος στο Προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε την Παρασκευή το Επιμελητήριο. Συναντήθηκε με το Μάρκο Δέμπα.

 

Με δύο εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων το ρεσιτάλ του Λάμπη Βασιλειάδη, συνεχίστηκε Σάββατο και Κυριακή το φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Βασίλης και Δημήτρης Ευφρωσυνίδης παρουσιάζουν το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά. Με τη συμμετοχή 100 παιδιών ολοκληρώθηκε η 5η θεματική δράση της Δημωφέλεια υπό τον τίτλο «Πανεπιστήμιο Παιδιών».

 

Νίκησαν χθες ο ΑΟΚ, ο Νέστος και ο Αετός Ορφανού. Ηττήθηκαν τόσο η Ένωση όσο και ο ΓΣΕ. 370 συμμετοχές στον αγώνα δρόμου στο περιαστικό δάσος. Με επίσκεψη στον Θόδωρο Μαρκόπουλο, ολοκληρώνει την επίσκεψη του στο Ν. Καβάλας ο Θωμάς Μαύρος. Πολύ κοντά στην άνοδο στη Γ’ Εθνική ο Κεραυνός Πέρνης.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης