• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

14 κρούσματα κορωνοϊού διαπιστώθηκαν και ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Καβάλα. Τα κρούσματα στην περιοχή μας από την έναρξη του προβλήματος είναι 19. Το Σάββατο ο 85χρονος τρόφιμος του Κωνστάντειου γηροκομείου μεταφέρθηκε με πυρετό στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Αρνητικά τα τεστ στους τροφίμους και το προσωπικό του ιδρύματος.  Η οικογένεια Σέρβων τουριστών – με δύο κρούσματα- αναχώρησε για να επιστρέψει από την Καβάλα στο Βελιγράδι.

 

40χρονος κάτοικος Παληού νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο μετά από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Χθες αργά το βράδυ η Πυροσβεστική αντιμετώπισε περιστατικό φωτιάς σε ηλεκτρική κουζίνα κατοικίας στο Παληό. Παραλίγο να πνιγεί χθες το πρωί ηλικιωμένος άνδρας στην Νέα Ηρακλείτσα, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Το βράδυ της Παρασκευής αλλοδαπός διακινητής σκοτώθηκε όταν έπεσε από τη μεγάλη γέφυρα στην Παράκαμψη.

 

Αρχίζουν σήμερα οι εκπτώσεις στην αγορά της Καβάλας, προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την ερχόμενη Κυριακή. Η Κυβέρνηση καταθέτει τροπολογία στη Βουλή για την πληρωμή ή τον συμψηφισμό της απλήρωτης επιδότησης εργασίας 2010-2015 στις επιχειρήσεις της ΑΜΘ. Το απόγευμα στην Καβάλα η Φώφη Γεννηματά, αύριο επισκέπτεται το Δήμαρχο- συναντά εκπροσώπους τοπικών φορέων. Κινδυνεύουν με ακύρωση οι ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για τη στήριξη των επαγγελματιών. Πρόστιμο 8.000 ευρώ στο Δήμο Παγγαίου για ανεξέλεγκτη διάθεση αποβλήτων το 2019. Παράταση ως τον Οκτώβρη στο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του 12ου Δημοτικού.

 

Άρχισαν το Σαββατοκύριακο στη Χρυσούπολη εκδηλώσεις των φετινών Ελευθερίων. Δόθηκαν στη δημοσιότητα οδηγίες για τις πρώτες εκδηλώσεις του Cosmopolis, από την ερχόμενη Πέμπτη. Το Σάββατο πραγματοποίησε εκδήλωση ο πολιτιστικός σύλλογος του Αμυγδαλεώνα. Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο ΚΥ Ελευθερούπολης από το Δήμο Παγγαίου.

 

Παρελθόν από τον ΑΟΚ ο Λάζαρος Ορφανίδης. Αλλάζει πρόεδρο η Δόξα Θεολόγου. Ελπιδοφόρες εμφανίσεις αθλητών και αθλητριών του Ν. Καβάλας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 που έγινε στο «Ανθή Καραγιάννη».

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης