• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΗ 2019

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Καβάλας σχετικά με το αδιέξοδο που ισχύει στην Πολεοδομία, στο ΣΥΠΟΘΑ και στο συμβούλιο Αρχιτεκτονικής. Πρέπει να σταματήσει η αδράνεια, σημειώνει ο σύλλογος. Περιγράφει τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις σε όλα τα πολεοδομικά θέματα του Νομού Καβάλας. Επιρρίπτει ευθύνες στο κράτος και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου νοσηλεύεται 74χρονος που το Σάββατο επανήλθε στη ζωή μετά από ανακοπή, χάρη στις ενέργειες προσωπικού του ΕΚΑΒ. Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο. Ικανοποίηση στον Εμπορικό Σύλλογο για την επιτυχία της Λευκής Νύχτας. Ένα επιπλέον εξεταστικό κέντρο στην Καβάλα, στις προσεχείς πανελλαδικές εξετάσεις για τους απόφοιτους των Λυκείων. Σύλληψη 20χρονου στο λιμάνι για κατοχή χασίς.

 

Κρατούμενος για λίγες ώρες ήταν ο Βασίλης Ξουλόγης, κατηγορείται ότι λειτουργεί το εκλογικό του κέντρο στην Ελευθερούπολη σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων από το εκλογικό κέντρο Αναστασιάδη. Πολύς κόσμος στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βαγγέλη Παππά που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής. Ανακοίνωση Μουριάδη για την παγκόσμια μέρα νοσηλευτών. Αύριο στην Καβάλα υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Λαϊκής Ενότητας.

 

Σήμερα και αύριο θρησκευτικές εκδηλώσεις στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντα στο Σανατόριο. Ωραία ανοιξιάτικη γιορτή έκανε χθες στο εντευκτήριο του ο ΦΟΚ. Ο Αργύρης Μυστακίδης είναι ο πρόεδρος στους εκπαιδευτικούς φροντιστές.

 

Ως αργά το βράδυ συνεχίστηκε η γιορτή του ΑΟΚ για το πρωτάθλημα που κατέκτησε φέτος. Ο Νέστος ηττήθηκε 1-0 από την Τρίγλια κι έχασε την άνοδο. Με τον Απόλλωνα Πάτρας χωρίς αβαντάζ έδρας αρχίζει τα πλέϊ άουτ η Ένωση. Δύο μετάλλια για τον Καβαλιώτη κολυμβητή Δημήτρη Ζουμπούλογλου στους βαλκανικούς αγώνες που έγιναν στο κλειστό κολυμβητήριο.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης