• 11 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Με τη διαδικασία του αγιασμού λειτουργούν από σήμερα το πρωί τα σχολεία και στο Ν. Καβάλας. Άπαντες οι εμπλεκόμενοι δηλώνουν απολύτως έτοιμοι. Κανονικά οι δωρεάν μαθητικές μετακινήσεις, στις θέσεις τους εκπαιδευτικοί και σχολικές καθαρίστριες. Έτοιμα να μοιραστούν τα σχολικά βιβλία. Νέα και πιο χαλαρά τα πρωτόκολλα σε περίπτωση κρουσμάτων μεταξύ μαθητών.

Ασθενής με κορονωϊό- κάτοικος Καβάλας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Συνεχίζονται τα τεστ αντισωμάτων μεταξύ εργαζόμενων του Νοσοκομείου Καβάλας που δήλωσαν ότι νόσησαν πρόσφατα.

Με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου αναγκαστικές απαλλοτριώσεις εκτάσεων για να κατασκευαστούν 3 σταθμοί εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στην Εγνατία και εντός του Ν. Καβάλας. Την 1η Οκτώβρη ενημερωτική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο για το έργο του οικιακού φυσικού αερίου. Τα μέτρα που ισχύουν στη ΔΕΘ θα εφαρμοστούν στην έκθεση του Επιμελητηρίου. Στον Υπουργό Εργασίας που συνάντησαν τυχαία στη Θεσσαλονίκη διαμαρτυρήθηκαν οι απολυμένοι της ΒΦΛ.

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας εγκρίνει την πρόταση του έργου συντήρησης στο σχολικό κτίριο των Κρηνίδων. Μείωση προσφύγων στη δομή του Ασημακοπούλου ανακοίνωσε ο Υπουργός Νότης Μηταράκης. Υπεύθυνος ιστοσελίδας και κάτοικος Καβάλας καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση της δικηγόρου Ευγενίας Παπαναστασίου. Από τις 11 το πρωί θα λειτουργούν αυτήν την εβδομάδα δικαστικές υπηρεσίες και δικαστήρια. Νέο ωράριο των ΚΕΠ του Δήμου Καβάλας. Ολοήμερη λειτουργία των περισσότερων βιβλιοπωλείων. Διαμαρτυρίες πολιτών για τα πολλά πεσμένα κλαδιά πεύκων κοντά στο δρόμο στο ύψωμα Βασιλάκη. Προέρχονται από εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ.

Άρεσε και χειροκροτήθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων την Παρασκευή στο Φρούριο. Συνέντευξη του Θόδωρου Κοκκινίδη σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης για το κέρινο ομοίωμα του Μίκη Θεοδωράκη. Την Καβάλα και τη Δράμα θα επισκεφθεί αυτήν την εβδομάδα ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Εντός των ημερών η πρώτη δικαστική απόφαση για τον ΑΟΚ. Διάρρηξη στα αποδυτήρια της Ένωσης, κλοπή αθλητικού υλικού.

 

Διαβάστε επίσης