• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Συνεχίστηκαν τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή οι διακοπές ρεύματος μέσα στην πόλη της Καβάλας με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών και την πρόκληση βλαβών σε οικιακές συσκευές. Εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας εκτιμά ότι οι περισσότερες βλάβες οφείλονταν σε λειτουργία διακόπτη στον υποσταθμό του Περιγιαλίου, ο οποίος το Σάββατο το απόγευμα αντικαταστάθηκε. Εντός της εβδομάδας ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας θα απαντήσει στην επιστολή της Δημάρχου, η οποία ζητά εξηγήσεις για τις συχνές διακοπές ρεύματος.

 

24 υποψηφίους του παρουσίασε σε πετυχημένη εκδήλωση στις Κρηνίδες ο Βαγγέλης Παππάς. Ανάμεσα τους ο Θέμης Καλπακίδης και ο πρόεδρος του τοπικού Αμυγδαλεώνα Δημήτρης Πουρσαϊτίδης. Στις 7 το απόγευμα εκδήλωση του Θόδωρου Μουριάδη. Με διαγραφές περιφερειακών συμβούλων και αντιπεριφερειάρχη απειλεί η ΝΔ τους «αντάρτες» της Πελοποννήσου. Την Κυριακή ήταν στις βασιλόπιτες της Καβάλας ο Χριστόδουλος Τοψίδης.

 

Τον Θόδωρο Μαρκόπουλο θα επισκεφθούν το πρωί οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών και θα ζητήσουν άμεση έναρξη των εξετάσεων για απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Συγκρατημένη αισιοδοξία στην ομιλία του Μάρκου Δέμπα, στην εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου. Με τη βοήθεια του Δήμου Παγγαίου η Μητρόπολη Ελευθερούπολης θέλει να λειτουργήσει κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στο παλιό της ορφανοτροφείο. Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι των δημοτικών παιδικών σταθμών κι έτσι θα πληρωθούν τα δώρα από το 2015 έως το 2017. Απομακρύνθηκε κουβούκλιο περιπτέρου που βρίσκονταν στην οδό Χρ. Σμύρνης. Την Πέμπτη καταδικάστηκε στο Τριμελές Καβάλας για ρευματοκλοπή συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ.

 

Τη Γεωργία Χιόνη για το συγγραφικό της έργο θα βραβεύσει ο Δικηγορικός Σύλλογος. Η συμφωνία συνένωσης του ΤΕΙ με το Διεθνές Πανεπιστήμιο προβλέπει και τη λειτουργία δύο ερευνητικών ινστιτούτων στην Καβάλα. Το απόγευμα κόβει πίτα ο Όμιλος για την Ελληνική Γλώσσα.

 

Ο ΑΟΚ νίκησε δύσκολα 1-0 το Παραλίμνιο με ωραίο γκολ του Γιατζβίνοβιτς. Νίκησαν Νέστος- Αετός και Πέρνη. Λιθουανό παίκτη έχει μεταγραφικό της στόχο η Energean. Ηττήθηκαν τα κορίτσια του ΑΟΚ στο βόλεϊ.

Διαβάστε επίσης