• 18 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Μικρή αύξηση παρουσίασαν την προηγούμενη εβδομάδα οι εμβολιασμοί των κατοίκων του Ν. Καβάλας. Κατά μέσο όρο έφθασαν τους 1.300 την ημέρα. Περισσότεροι από 35.000 οι Καβαλιώτες που έχουν καλυφθεί πλήρως σε σχέση με τον κορωνοϊό. Λιγοστεύουν συνεχώς τα κρούσματα και στο Νομό μας, ήταν 0 την περασμένη Παρασκευή. Σε «πράσινο» χρωματισμό η Θάσος όπου η κατάσταση είναι ακόμη καλύτερη.

Αυξάνονται από σήμερα σε 3 την ημέρα τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Κηδεύτηκε χθες στη Νέα Καρβάλη 39χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Παράκαμψη το βράδυ της Παρασκευής. Συνάντηση της διευθύνουσας συμβούλου του ΟΛΚ Άννας Θυσιάδου με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, ζήτησε χρήματα για σειρά έργων σε 4 λιμάνια. Τοπικοί παράγοντες του Νομού Καβάλας εύχονται με ανακοινώσεις τους καλή επιτυχία στους υποψήφιους των Πανελληνίων που αρχίζουν σήμερα.

Αύριο το απόγευμα συνεδριάζει τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια ΑΜΘ έργο κομποστοποίησης στο Δήμο Παγγαίου. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέτουν με ερώτηση τους στη Βουλή το ζήτημα των συμψηφισμών με την απλήρωτη επιδότηση εργασίας για επιχειρήσεις που δεν έχουν χρέη. Παράταση μέχρι τον Σεπτέμβρη στην προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων στο πρόγραμμα μη επιστρεπτέας προκαταβολής της Περιφέρειας ΑΜΘ. Σήμερα στο Διοικητήριο σύσκεψη για την καλύτερη λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών.

Τουριστική προβολή της Καβάλας μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών της Δέσποινας Βανδή στο Μέγκα. Από την Τετάρτη οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ακόντισμα. Επιχορήγηση της Δημωφέλειας από το Υπουργείο Πολιτισμού. Το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη εκδήλωση για την ημέρα του εθελοντή αιμοδότη.

Η χθεσινή ήττα του Πανσερραϊκού από τον Αλμωπό Αριδαίας σημαίνει και μαθηματικά την οριστική άνοδο του ΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ ΙΙ. Συγχαρητήριες ανακοινώσεις προς την ομάδα μας. Πάλεψε το ματς με τον Ολυμπιακό Β’ ο ΓΣΕ μα στο τέλος ηττήθηκε 68-74.

Διαβάστε επίσης